Lillebror vokser og vokser

Hei igjen dere ! 


Dagene går utrolig fort nå, og det er hektisk med disse småtrollene vi har her i huset. 

Vesla er fortsatt en utrolig flink storesøster. Hun tar godt vare på Lillebror. Liker å prate med han, tøyse med han, kose, nusse og sitte ved siden av han når de ser på tv og lignende. Hun er stolt av at han er lillebroren hennes, noe jeg er så glad for. At hun er sjalu, kan man nok merke. Men kun i den grad av at hun til tider blir høylytt og finner rare måter å få oppmerksomhet på. Aldri har hun gjort Lillebror noe vondt. Så det er så fint at jeg kan stole på at hun ikke gjør han noe, 

hvis jeg går litt ut av rommet. Hun spør etter han, hvis hun ikke vet hvor han er, eller når hun ikke ser han. Hun passer så godt på. Flinke Vesla mi.

Her ser dere jo hvor stolt hun er, over å ha Lillebror i armkroken. Ser dere at det begynner å bli litt størrelse på han ? Han er større, rundere og lengre. Lillebror er ikke like fornøyd over å være i armkroken til storesøster. Hehe. 

Lillebror har heldigvis god appetitt. Han elsker pupp, og skulle gjerne fått det hele tiden om han kunne. Vi har begynt med grøt, siden han har en så stor hunger på pupp. Noe som har gått overraskende bra. Vi har nå økt porsjonene litt fra smaksporsjon til større. Og det beste av alt, han er veldig glad i det. 

Vi har prøvd å tilvende han smokk, og det var en liten periode det gikk kjempe bra. Vel, nå er det tilbake til start. Noe som har resultert i at jeg nesten har gitt opp det der. Lillebror har fortsatt stort suttebehov og leter febrilsk etter noe å sutte på på hendene sine. Han blir aldri helt fornøyd med de, og det ender opp i skrik og irritasjon. Tommelen er også testet, og der ender det med at han brekker seg. 

En koseklut kan han sutte bittelitt på, men nei, ingenting er bedre enn pupp altså. 

Han blir derfor fortsatt ammet masse, og det gjør meg ingenting til en viss grad. Han kunne sovet litt mer på nettene, men jeg overlever. Det er vel bare en liten periode av livet, er det ikke ? Ellers så koser jeg meg masse med ammingen, og det er virkelig ikke noe jeg tar for gitt. Absolutt ikke! Jeg fikk ikke til å amme Vesla slik som jeg har fått til nå med Lillebror. Og det er jeg bare så fantastisk glad for. Så nå verdsetter jeg det veldig høyt, og har ikke tenkt å gi meg med det første med det. Men her kommer et lite men, det hadde ikke gjort noe om han kunne tatt flaske i ny og ne. Det nekter han !!

Her spiser Lillebror grøt, og det er godt. Så lenge det ikke blir for mye av det gode.

Lillebror prater utrolig mye nå. Han ler, han smiler og han kjører bil med munnen. BRRRRRRRRRRRR sier han masse, mens han spreller helt vilt med bein og armer.

 Det er så vittig å se på. Babyen vår vokser utrolig fort, og om få dager er han hele fem måneder. Hjelp!! 

Det samme tenker jeg med Vesla, som «snart» er en tenåring. Idag fikk hun jo til og med sitt første kjærlighetsbrev fra nabogutten. Hvordan vil dette ende? 

En ting er sikkert, og det er at det er fantastisk stort å kunne oppleve å bli mamma. Selvom man noen ganger blir frustrert, sliten og har bare lyst å legge seg på sofaen, eller reise bort fra alt. Det er stort å kunne oppleve den kjærligheten man føler for dem, og det er stort å oppleve å kunne se dem vokse og utvikle seg fra dag til dag. 

Barna våre er det viktigste jeg har i livet. 

4 Comments:

  1. å rørende innlegg <3 helt sant! gud du har helt nydelige barn! en ekte prinsesse og prins!! utrolig herlige. Er så synd tiden springer fra oss. Jeg også tenker maasse på tenåringstiden for TM.. gruer meg!!

  2. Gud så nydelige de er 🙂 Oppdaget bloggen din nå og det er jeg glad for. Fikk en liten jente i februar og har en gutt på 2 fra før. Gøy å lese om andre i samme situasjon 🙂 Så heldig du er som fikk til ammingen. Her gikk det kjempebra med storebror som ble ammet i 8 mnd og ikke så bra med lillesøster. Der var det plutselig tomt etter 4 mnd. Litt trist, og jeg savner det veldig, men som du sier er det veldig deilig å få sovet litt ekstra og ha muligheten til å kunne dra et sted uten å måtte være tilbake innen et par timer. Olivia gikk fra å våkne hver tredje time hele natten til å sove gjennom når hun begynte å få flaske. Det er veldig deilig 🙂

  3. Guri malla som han vokser! Utrolig skjønn:) Flotte barn du har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge