Lillebror sin første sekk : Fjellreven kånken mini

Hei dere !

Lillebror er så heldig som har fått sin første lille barnehagesekk. Han har enda ikke begynt i barnehagen, men det er jo ikke mange månedene til. Så hvorfor ikke kjøpe inn litt av det han trenger allerede nå ?
IMG_1445Valget av barnehagesekk var meget enkelt. En liten søt sekk fra FJÄLLRÄVEN var det ingen tvil om at han skulle få. Synes de sekkene er så utrolig fine, og ikke minst små og nusselige. Sekken til lillebror heter Kånken mini, og er i fargen ice blue. Den er kjøpt på Carriealong.no .  De har et utrolig godt utvalg av sekker, vesker, hansker og lignende. IMG_1465

Lillebror fikk prøve sekken idag, før leggetid. Så her står han da i pysjamas, og er egentlig ikke så veldig klar for å legge seg. Synes det var helt herlig å se han tasse rundt i pysjamasen, med sekken på ryggen, klar for å «reise på tur».

Sekken i seg selv er utrolig fin å se på, har et stort hovedrom med stor åpning som gjør det lett å hente ting, eller å legge ting i sekken. Den har to sidelommer, og en lomme med glidelås foran. Den er perfekt for en liten kropp. I tillegg til dette følger det også med et lite sitteunderlag i sekken.

IMG_1486

Veldig kjekt å ha i sekken når man skal på tur. Logoen er også en stor refleks, noe som jeg synes er viktig å ha i vintermørket.

Sekken er alldeles nydelig, og du finner den HER.  Anbefales på det sterkeste!

I tillegg må jeg tipse dere om at Carriealong selger Hestra hansker til damer og herrer. Hestra er en av de beste merkene jeg har brukt på barna i forhold til vintervotter. De er av en utrolig god kvalitet, og varmer veldig godt. Så til dere som er frosne på hendene om vinteren, så vil jeg absolutt anbefale dette merket. Jeg har ihvertfall bare god erfaring med det.

Ta en titt på nettsiden dere. Der er det masse å finne til store og små.

7 Comments:

 1. I «vår» barnehage får barna sekk! På småbarn får de låne en bitteliten ergonomisk riktig HelSport-sekk som passer deres lille rygg.. Når de er klare for storbarn vasker vi sekken og leverer den til nye barn. På storbarn får barna en litt større HelSport-sekk som er ergonomisk riktig til en litt større rygg. Denne sekken er en gave fra barnehagen til barnet, og de får den med seg når de slutter. På denne måten har alle barna like sekker, det er ingen kjøpepress på foreldre når det gjelder tur sekk, og barnehagen sikrer at alle de små ryggene blir tatt godt vare på av gode og riktige barnetursekker 🙂 elsker ordningen 🙂

 2. MEN denne fjellreven er uuuutrolig søt! Husker jeg selv hadde en i lilla på ungdomsskolen 🙂

  • Det er jo bare helt utrolig bra! Ergonomisk riktige sekker er utrolig viktig for de små skuldrene og ryggene. Kjenner jeg misunner den ordningen litt. Uansett, så brukes ikke denne sekken på tur. Det blir mer til og fra barnehagensekk. Til litt mat og drikke etc.

 3. Når bruker barnehagebarn egentlig sekk? 😛 mine har aldri brukt det….

  • Vår eldste har brukt det på tur.
   Men Lillebror skal bare ha sekken som en «bag» til drikkeflaske og eventuelt nistemat.

 4. Mini Kånken er veldig fin. Den er dessverre ikke god å gå på tur med for små barn. Min datter klaget på at reimene skled ned av skuldrene. Det er ikke reimer som kan spennes over bryst og rundt magen. Søt er den uansett.

  • Søt er den ja 🙂 Denne blir nok ikke brukt til turer i barnehagen, da de ikke bruker sekker til det 🙂 Mer til og fra barnehagensekk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge