Lillebror sin første klipp

Hei dere !

Etter litt betenkningstid fant jeg ut at Lillebror burde klippe seg. Han hadde blitt ganske langhåret, og håret begynte å bli ganske ustyrlig. Med krøller, er det ikke enkelt. Venninnen min som er frisør, hadde egentlig hintet en liten stund om at han burde klippe seg. Men så er det jeg da, som synes han har vært så søt med det lange håret. Han er minstemann, og med minstemann så betyr det for noen mammaer baby for evig og alltid. Haha! Ja, Lillebror er fortsatt baby i mine øyne, men egentlig så er han ikke det lenger. Så jeg klarte tilslutt å akseptere at han fint kunne få seg litt kortere hår.

FØR:

lillebrorfor

Her er Lillebror ekstremt bustete. For han hadde akkurat våknet stakkars. Det vi ser her er en ekte bustesveis og sovesveis. Så blir han plassert rett til å klippes i stolen. Det var ikke noe særlig moro!

ETTER:

etter

Men ser dere den store forandringen ? Jeg synes absolutt han har forandret seg fra «baby» til stor gutt nå. Vi har beholdt de søte, små krøllene i bakhodet hans, heldigvis !

Ser dere at jeg er irritert eller ?

Ser dere at jeg er irritert eller ?

Lillebror ble litt lei og irritert, og det skulle han vise oss tydelig med dette ansiktet der. Hihi! Ganske festlig synes nå jeg.

Lillebror ble ihvertfall kjempe fin på håret, og idag når jeg titter på han, så synes jeg plutselig han har vokst så utrolig mye.

Er det ikke rart hvor mye en liten hårklipp kan gjøre ? Ser dere også forskjell ? 

PS! Husk å bokmerke min NYE bloggadresse.

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

2 Comments:

  1. Åhh *smelt* 🙂
    Nå må du ikke ta alle krøllene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge