LILLEBROR I NY BARNEHAGE

Hei på dere ! 

Da er vi igang med første «normale» barnehageuken for Lillebror. Han har jo endelig startet i ny barnehage , og det går rett og slett som smurt. Det har det gjort fra første dag. Jeg har vært litt nervøs, i og med at vi har vært så fornøyde med forrige barnehage. Men Lillebror har aldri felt en tåre, og han elsker å være der. Når vi først kommer å henter har det liksom vært helt samme for han om han skal hjem eller ikke. Det er slik det skal være. Jeg er superglad for det.

Han skal fremover gå 60% i barnehage, så vi har endel kosedager hjemme i uken også. Jeg synes det er så viktig å være så mye som mulig sammen med barna når de er små, for vips så er de plutselig store. Vi har aldri hatt barna 100% i barnehage, og det kommer vi nok aldri til å ha heller. Folk må selvfølgelig få lov til å velge selv, og det er mange som virkelig ikke har anledning til å ha barna litt hjemme heller. Da forstår jeg godt at det blir vanskelig.

DSC00051

 

De som jobber i barnehagen har skrytt så av Lillebror. «Det er jo akkurat som om han har gått her for alltid jo». «For en trygg og god gutt dere har». Åh, mammahjertet bare dunker noen ekstra ganger av stolthet vet dere. Jeg er bare så lettet, og glad for at alt har gått så bra i forhold til bytting av barnehage. Dessuten er de bare så flinke og gode der. En super barnehage, jeg vet Lillebror kommer til å stortrives i , fram til han begynner på skolen.

Idag er vi hjemme alle sammen. Lillebror har fri, Vesla skal jo begynne på skolen til torsdagen og Mannen er også hjemme. Veldig deilig. Blir en avslappende familiedag, med litt innkjøp av mat osv. Det er godt å bare ta det rolig sammen også.

Ellers er det ikke mye nytt her. Jeg jobber fortsatt hjemme, har opprettet eget firma, og det går så det suser. Elsker jobben min! Og elsker livet akkurat nå! Hihi, så klisjè, men så sant. Jeg er også så antijante så det holder, så da velger jeg å skryte av livet og meg selv ved alle anledninger det lar seg gjøre. Jante kan ta seg en bolle.

Ha en fantastisk fin dag, uten jante! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge