Lillebror har rundet 8 måneder ♥

God dag ! 

Lillebror har rundet 8 måneder nå, og har blitt en stor, liten gutt. 28 oktober ( på søndag) var han akkurat 8 måneder, og det «feiret» vi med en ribbemiddag hos mine foreldre. Hehe. Så kjekt med bursdager hver måned når man er så liten da gitt. 
Lillebror er ikke så bedagelig lenger, som han engang var. Han er fortsatt en snill og fornøyd kar, men som vet hva han vil. Lillebror gråter veldig lite, og selvom han er mye våken om nettene fortsatt, er det ikke fordi han gråter. Han bare er våken , tøyser, leker, turner og prater. Det er litt dumt, men det jobbes fortsatt med. En god grunn til mye nattevåk og uroligheter er at han nå har fått tre tenner oppe. 
Begge fortennene og en ved siden av. Når han smiler, ser man noen hvite tannflekker der oppe. Og det er så søtt! Tilsammen har han nå fem tenner, og flere er på vei ser jeg. 
Tennene har vært til stor bry og plage for Lillebror. Han sikler som en helt, som dere sikkert ser på bildene. I tillegg blir han fort irritert, og spiser VELDIG lite. Så det er et stort problem vi har hatt, og som vi har jobbet hardt med. Det flatet ut en periode på vekstkurven hans, og han som var så liten fra før av, ble jo ikke akkurat større på grunn av det. Det har bedret seg noe, men vi har funnet noen små triks for å lure i han mat. 
Vekstkurven har begynt å bevege seg igjen, heldigvis. For en hønemor som meg så er både mye søvn og godt med mat to viktige og elementære ting jeg ønsker at barna skal få nok av.
Lillebror er veldig nysgjerrig, og nå  kryper han rundt på gulvet som en mark. Det begynner å bli bra med tempo også. Så han er OVERALT! Han er mye mindre redd og mye mer nysgjerrig enn det Vesla var på hans alder. Så jeg har på følelsen at jeg har mer å passe på der når han begynner å gå. 
Lillebror elsker å bade og kose. Det er en ordentlig kosegutt, som blir kjempe glad når jeg legger han i senga vår for å kose. Det første han gjør er å smile, le og sprelle av glede. Så begynner han smått å lete etter pupp til kos. Hihi! 
Jeg ammer fortsatt litt, og det har jeg tenkt å gjøre litt lenger. Jeg har dog hatt et ambivalent forhold til det, siden det noen ganger har vært veldig slitsomt. Men nå er Lillebror 8 måneder, og jeg ammer fortsatt. Noe jeg faktisk ønsker å si at jeg er stolt av. Det er ingen selvfølge å få til amming, og det var noe jeg heller ikke fikk til ordentlig med Vesla. Jeg kommer nok til å fortsette en stund til. 
Akkurat nå ligger Lillebror ute i vogna og sover. Det pleier han å gjøre på dagtid. Det er der han sover best, og jeg synes det er veldig praktisk at han er vant til å sove i vogn. Da slipper jeg å reise hjem for å legge han når jeg skal noe. 
♥Lillebror 

5 Comments:

 1. ÅÅÅ de vokser så fort)))) alt for fort.))))))Plutselig er di begynt på skolen,og du aner ikke hvor tiden er blitt av ))))
  Bare vent hihi,så skjønner du hva jeg mener de har to barnebarn på fanget )))
  Så han er mer aktiv ann Vesla hehe.Det er da godt han får «brynt»seg da ))))Han blir nok en tøff liten gutt som ikke lar seg pelle på nesa ))håper jeg da)))

  At ikke han spiser så mye nå pga tennene må du bare prøve å ikke bry deg så om,men jeg kan forstå du ønsker han vil spise seg god og mett.Vekta tar han igjen))))

  Håper du har det bra.
  Bjørg.

 2. Han er så nydelig! Tiden flyr.. 8 mnd har sust av sted! Ha en fin dag med dine skjønne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge