LILLEBROR ELSKER BABY JOGGER CITY MINI GT

Hei og hopp! 

Idag har vi hatt strålende sol, men dessverre litt vind. Vi har ihvertfall kost oss ute i mange, mange timer. Vesla har lekt endel ute med de andre barna her i nabolaget, mens Lillebror sov. Men når han våknet bar det ut på tur.

Det er så deilig å være ute noen timer, bli rød i kinnene, la barna få utforske og ikke minst bruke energien de alltid har et overskudd av. Jeg synes dagene blir tunge hvis man bare skal være inne. Så litt ut må vi. Mannen har ikke vært hjemme idag heller, så da er det ekstra viktig å finne på ting med barna.

IMG_4711

IMG_4714_2

 

Jeg må le litt av Lillebror. For han har aldri vært et vognbarn. Han har alltid hylt og skreket når han må sitte i vogn. Det har vært det værste han har visst. Når han har sittet i vogn, har vi som regel hatt en hard kamp før vi har klart å få han på plass. Nesten litt flaut, når folk rundt hører han skriker, hyler og kjemper i mot. Vi høres jo ut som verdens slemmeste foreldre. Haha! Det har igrunn vært litt fortvilende for en vogndilla mamma å ha et ikke-vogn-barn også. Men NÅ sånn helt plutselig, så har han begynt å elske vogna si. Han klatrer faktisk frivillig oppi vogna, og vil helst ikke ut av den.

På bildet har han en brødskive og koseteppet i vogna. Da er alt perfekt. Kan hende det har noe med vogna å gjøre også, for den vogna der er så og si perfekt. Det har blitt en av mine store favoritter : Baby jogger City Mini GT. Den kalesjen kan man jo dra ut så det nesten blir en liten puppe inni der. Jeg har aldri sett en så enorm kalesje før. Det er jo helt genialt når barnet sover eller når det er vind eller sol ute. Dessuten er den ekstremt enkel å legge sammen, og blir liten sammenlagt. En vogn som kan ligge i bilen hele tiden. Smal til å ha med på shopping og faktisk brukende på ulendt terreng også. En perfekt altmuligvogn. I LOVE IT ! 

Har du en favorittvogn ? 

6 Comments:

  1. frugravningen

    Deilig å finne den ultimate vogna. Jeg er nok mest fornøyd med Bugaboo vogna vår. Den har alt, og litt til. Det er også en vogn Cornelis ber frivillig om å få sitte i, og han blir sinna hvis ikke hans vogndel er med når vi er på tur. For han vil jo også sitte i vogna!

  2. Vi har babyjogger city elite, og den er jeg super fornøyd med. God å trille, lun og god for mini, den kallesjen som du sier også 🙂 Litt større enn den du har, men det gjør ikke så mye. God plass til den i bilen. Og så lett å legge sammen. 🙂

    • Ja, det stod mellom begge de vognene. Men så fikk jeg city mini til en bra pris, så ble det det 🙂

  3. Jeg er også så utrolig fornøyd med den vogna! Den kalesjen er gelt rå, og så liten den blir sammenlagt og så lett å legge sammen, ja og så veier den jo nesten ingenting! Når lillebror ble 2 ble dette hans hovedvogn, og han har elsket den. Jeg har vogndilla også, og andre vogner har fått dra, men denne blir til lillesøster i magen kan bruke den (vil ha en som er bakovervendt som hovedvogn først)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge