Lillebror 14 uker

God kveld dere ! 

Tenk Lillebror er fjorten uker allerede. Det er helt vilt å tenke på. I mitt hode er han tretten uker, men jeg har tydeligvis hoppet over en uke. Der kan dere se hvor fort tiden går. Ja, den går altfor fort. 
Den måneden her er ganske hektisk, men jeg skal likevel prøve å blogge så godt jeg kan. Det er mye som skjer i hverdagen og i helgene, og jeg får bare prøve å henge med. Det er litt godt at det skjer mye, men samtidig så liker jeg det ikke helt. Rett og slett fordi tiden da går enda fortere enn man har lyst til. 
I natt sov jeg nesten ingenting, for Lillebror syntes det var gøy å holde mamma’n sin våken. Vi har fortsatt noen av de nettene. Likevel skal jeg ikke klage. Det er ikke slik at han hylgråter, men oppmerksomhet vil han ha. Pupp vil han også ha, i mengder. Så idag sitter jeg her som en zombie. Vi har likevel hatt det koselig, for vi hadde et vennepar her på middag og jeg har prøvd så godt jeg kan å holde meg selv travel for ikke å kjenne for mye på trøttheten. Men nå som jeg sitter her, så kjenner jeg den veldig godt. Senga skriker etter meg, så det er ikke så veldig lenge til jeg tar kvelden. Får bare håpe Lillebror er enig. 
Igår var vi også på barseltreff for første gang, og det var kjempe koselig. Neste uke skal hele gjengen samles hos meg. Det blir spennende! Jeg gleder meg masse. Jeg er veldig positiv til bekjentskaper med barn, og setter veldig pris på det. 

Lillebror er fortsatt en kar som elsker å spise. Pupp er det beste han vet. 
Vi sliter fortsatt med det at han har et ekstremt sugebehov, men ikke vil ta en eneste smokk. Nå har jeg bestilt et par på Ebay, fra Usa. De heter soothie smokk, og jeg har sett de på nyfødtintensiven faktisk. La oss bare håpe! Jeg skal fortelle dere hvordan det går. Han ligger ofte å suger på handa si, og leter febrilsk etter noe å sutte på. Jeg prøver å vise han tommelen, men den kommer fort ut igjen. Dessverre.

Lillebror er en vanskelig kar å legge, og skal helst sovne inntil puppen. Ellers er han veldig, veldig blid. Kan ligge å prate babyspråk og smile med det sjarmerende smilet sitt lenge. Dere kan tro det smelter hjertet mitt. Hver gang det skjer glemmer jeg helt hvor trøtt og sliten jeg egentlig er, og bare kjenner morskjærligheten flomme over. Hihi!


Åh, han er bare helt herlig ! 
Til fredagen skal Vesla noe stort….noe hun selvfølgelig vil helt og holdent selv.
 Jeg skal ta med meg kameraet, så skal dere få se hva det er. Følg med. 
Vil dere gjette hva det er ? 

10 Comments:

 1. Skjønne lillebror! Lik på mammaen sin 🙂
  Tiden flr ja,det er helt sant.

  Han rekker vel å vokse seg ut av suttebehovet han,før du finner en passende smokk :p
  Det skjedde med Kajsa,da var hun ca 4 mnd.

  Hm,jeg tipper vesla skal få hull i ørene jeg 😉

  • Så gøy å høre når folk sier han er lik meg. Jeg ser det ikke i det hele tatt..haha! Ja, der sier du noe. Jeg finner vel kanskje ikke noe smokk før behovet er over., snufs! Men hvordan fikk dere lagt kajsa til kvelden da?

  • Hun ble enten matet til søvn,eller suttet på en finger eller hake :p
   Noen ganger suttet hun på kosekluten sin.

 2. Her brukte vi tre mnd på å få gutten vår til å ta smokken. Endte tilslutt opp med mam smokk med latextutt ikke silikon,da latexsuttn var enklere å holde i munnen. Lykke til! 🙂
  P.s: veldig flott blogg du har!.;)

 3. Så fin han er <3 Lykke til med de nye smokkene fra ebay! krysser fingrene! linnea slutten over natten nesten med sitt sugebehov da hun var rundt 3 mnd. helt rart! nå spiser hun så lite synes jeg at jeg prøver å tilby henne hele tiden. hun spiser jo egentlig d som eeegentlig er normalt, men det blir så lite i forhold til hva jeg var vant med siden linnea også bodde på puppen. Håper han finner smokken eller evt tommelen slik Linnea gjorde. Da blir denne sovingen og kosen mye enklere og han klarer å finne roen selv. Vet akkurat hvordan du har det <3

  Klem

 4. Nydelig liten gutt asså, og nydelig jente har du også 🙂

 5. Heihei! 🙂

  Synes det er så spennende å følge utviklingen til lillebror.
  Da jeg selv fikk en liten gutt 22. februar (også født en mnd før tiden).

  Vet du hvor tung og lang lillebror har blitt? :=

  • Jøss, så moro og ikke minst koselig :-)) her er lillebror hele 5,6 kg sist vi veide han. Og hele 58 cm lang. Hva med din lille gutt? Hvor stor var han når han ble født ?:-)

  • Veldig koselig! 🙂 Utrolig spennende å lese om din lille når det var så likt på en måte 🙂
   Han var rett over 2,3kg og 42 cm 🙂
   På 3mnd kontrollen var han 5010 og 57 cm..

   Utrolig hvor fort de små vokser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge