LILLE MEG

Hei dere!

Her ble det plutselig stille, for vi har hatt det travelt, men kjempe gøy i Gøteborg.
Jeg fikk se slottet til Forever, og det var amazing. Enda mer gøy var jo faktisk å se seg selv henge på veggen der.

IMG_6598.JPG

 

IMG_6599.JPG

IMG_6602.JPG

 

Helt øverst til høyre henger jeg. Det er så uvirkelig og jeg føler meg så beæret. Jeg har sittet med gåsehud og hatt frysninger i hele helgen. Makan til luksus jeg får oppleve, og det uten å betale en krone for det. Oppvartning med champagne , skåling, nye venner, nydelig mat, deilige desserter, god musikk, gode forelesere. Ja, alt har vært gjennomført ut til fingerspissene. Det rareste av alt er at JEG får være med på alt det her. Lille meg!
Som jeg sa til mannen min , jeg har faktisk aldri vært fornøyd med det jeg hadde oppnådd i livet, før Forever , og jeg har på en måte følt meg mislykket. Det gjør jeg ikke nå lenger. Den følelsen jobben min gir meg er 10 000 ganger mer verdt enn penger og materielle ting. Det å faktisk føle at en mestrer noe, er flink i noe og få masse skryt for det man gjør, det gjør virkelig noe med selvbildet. Og endelig kan jeg si at jeg er fornøyd med livet, det jeg har oppnådd og selvtilliten er mye mer på plass enn den noen gang har vært.

IMG_6683.JPG

Det har vært en uforglemmelig helg, og jeg gleder meg allerede til «summerpartyet» i Gøteborg.

6 Comments:

  1. Wow, for en spesiell og fantastisk opplevelse det må ha Vært! Kan tenke meg det føles uvirkelig, men det er virkelig velfortjent 🙂 🙂 Stå på videre 😀

  2. Herlig! Gratulerer så masse! Den følelsen er ubeskrivelig!

  3. Jeg syns det er så gøy og lese om dere som lykkes så godt med forever 🙂 Kjenner flere som driver med det og så hun ene postet masse fra Gøteborg i helgen. Skjønner godt at du er fornøyd med hva du har fått til, du skal være stolt av deg selv 🙂

    • Tusen takk for en så positiv kommentar. 😀 Det er så moro, og jeg hadde aldri trodd for 11 måneder siden at jeg skulle være her jeg er i dag 😀 Det føles rått!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge