LILLE JENTA EVA

Som barn var jeg veslevoksen, og jeg ble voksen tidlig. Jeg har ingen anelse om hvorfor, men mine foreldre sier det samme.  Pappa sier støtt og stadig; «Eva, du ble så raskt voksen du». Kanskje ikke like ofte lenger, men det dukker opp. Jeg følte meg tidlig voksen også, jeg følte meg tidlig moden nok til å ta egne avgjørelser for meg selv, og jeg har alltid vært selvstendig. Jeg likte å stå på kjøkkenet fra jeg var barn, og å lage mat og middag selv har aldri vært noe problem. Jeg elsket hver gang mamma og pappa hadde besøk av venner, for da kunne jeg sitte å skravle med gjestene istedenfor å leke. Idag er jeg trossalt over 30 år og det skulle bare mangle at jeg var «voksen» og moden. Men idag fikk jeg en melding av min mamma som betyr så mye. Det fikk meg til å føle meg som lille fem år gamle sårbare Eva igjen. På tekstmeldingen stod det: » vi er stolte av deg jenta mi». 

Det er heller ingen tvil. Mine foreldre er en stor drivkraft for hvorfor jeg bygger en stor business. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre de stolte, og å ha muligheten til å hjelpe dem hvis det skulle være noe.

IMG_8937

De har alltid stått ved min side, og vi har hatt et veldig nært forhold. Så at jeg kan gi tilbake til de er noe som står hjertet mitt nært. Så den tekstmeldingen gjorde meg rørt og jeg følte meg plutselig som en fem år gammel sårbar jente igjen.

Men den ga meg nok en påminner på hvor noe av drivkraften min er hentet fra…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge