LETT UNDERHOLDNING PÅ EN FREDAG

Det beste jeg vet er å le, og Bridget Jones har alltid rørt hele følelsesspekteret mitt. Hysterisk morsomt, pinlig, romantisk, trist og frustrerende. Altså, alt på en gang. Jeg er og forblir en stor Bridget Jones fan. Hun er bare så morsom. Idag var jeg og en venninne på kino, og så Bridget Jones og baby. Den var hysterisk, og jeg lo så tårene omtrent trillet noen ganger. Jeg er ganske sikker på at den her var den beste av alle filmene, og den gode følelsen man får når man får så latterkrampe at man ikke klarer å slutte. Den følelsen er priceless. Man blir så utrolig GLAD av å le.

Filmen har en happy ending, noe jeg også så for meg. Så det er en skikkelig skikkelig jentefilm, med singelliv, baby, bryllup, humor og kjærlighet. Den anbefales til deg som trenger litt lett underholdning i hverdagen.

happyeva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge