Leie bil på Mallorca

Hei dere ! 

Da var vi hjemme igjen, til grått og trist vær. Litt deprimerende, men en ting som er bra er at vi er  hjemme i vårt eget hjem. Alltid godt å komme hjem etter en stund borte. Men det skal sies at jeg også savner Mallorca idag.
Siden jeg lot macbooken være hjemme, så kommer jeg med litt bilder idag. Jeg regner med at dere vil se litt av ferien vår ? Først og fremst vil jeg skrive litt om leiebil på Mallorca i dette innlegget, så kommer det selvfølgelig litt bilder fra ferien etterhvert. 
Flyturen fra Sandefjord Torp til Mallorca gikk ganske greit. Vesla var rolig og spilte på iPaden. Lillebror var det litt verre med. Han er så hyper og urolig, så vi følte til tider at vi hadde en mark i fanget. Men han sovnet i tre kvarter på fanget mitt, så det hjalp mye på turen. Godt vi ikke skulle fly lenger enn litt over 3 timer. 
Når vi ankom Mallorca, stod det en leiebil klar på parkeringen ved flyplassen. Helt genialt! Vi valgte å hente på flyplassen, siden vi da slapp taxi eller buss. Deretter var det bare for oss å kjøre masse, masse i en hel uke, for så å levere den på samme plass igjen når vi skulle reise. Det her skal vi garantert gjøre igjen. Leiebilprisene er ganske så bra, og vurderer du det selv burde du sjekke litt ut på diverse nettsider. Alt avhenger av hvor stor bil du ønsker, hva du vil ha inkludert, hvor lenge og hvilket firma. Dessuten er det også veldig lurt å være tidlig ute, erfarte vi. Vi sjekket ut leiebilprisene rett før vi reiste ( lenge etter vi hadde bestilt), og da hadde prisene økt betraktelig.
Vi er  kjempe fornøyde med firmaet vi leide fra, som heter Gold Car. Vi leide fra Gold Car via nettsiden rentalcars.com, og har ingenting å utsette på det. Vi hadde med mange forsikringer med i prisen ( alt man kan få), to bilstoler til barna og full tank ved henting. 
Med en gang vi ankom flyplassen gikk Gubben direkte til Gold Car skranken ( ved bagasjeavhentingen), mens jeg tok å hentet bagasjen. Vi fikk i tips om å dele oss, for det kan visst være ganske lang ventetid og lange køer. Broren til Gubben med familie måtte visst vente i over 1, 5 time etter ankomst, og det er veldig kjedelig. Gubben brukte 10 minutter, og så var alt i orden. Deretter gikk vi til parkeringen til leiebilene, og der stod vår bil klar. 
Den uken vi har vært på Mallorca har vi brukt bilen veldig mye. Alt det vi har sett, som vi garantert ikke ville ha sett hvis vi ikke hadde bil. Så mye vi rakk på så kort tid. Det var virkelig verdt det! Å kjøre på Mallorca er visstnok ikke noe problem, for reglene er ganske like der som her i Norge. Vi hadde med GPS’en vår, og den var veldig kjekk å ha. Samtidig var det ganske godt skiltet, og jeg leste endel på kartet. Så en GPS er ikke nødvendigvis noe enha med, men forenkler veldig mye .
Alt i alt vil vi anbefale leiebil til dere som skal til syden / Mallorca. Det var verdt hver eneste krone. En ting som også er å huske på er at man sjelden ser taxisjåfører med barneseter i syden, og for at barna skal sitte trygt er det derfor mye bedre med egenleid bil MED trygge bilseter. 
Jeg kommer med mer bilder fra ferien. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge