LA TANKENE VANDRE

Er du slik som meg ?

Et følelsesmenneske.

Jeg vil noen ganger påstå at jeg lever med følelsene på utsiden av kroppen. Det hører nok med det at jeg er et tenkemenneske. Jeg gråter sjelden foran mennesker, og jeg viser sjelden hvis jeg er lei meg , deppa eller i dårlig humør. Det er som et skall jeg har, og det handler nok om at jeg ikke stoler på hvem som helst. Samtidig er jeg mye glad da, men når jeg først er lei meg sier jeg det isåfall til et fåtall av personer. Da er det kun til de jeg virkelig stoler på. Så hva gjør jeg for å få utløp for alle disse følelsene da ?

Den beste formen for å få utløp for følelsene er å være alene og høre på musikk. Jeg elsker musikk, og jeg lever og ånder for det. All slags musikk. Jeg kan høre på alt fra klassisk musikk til skikkelig gangsterrap. Alt kommer an på hva slags humør jeg er i. Men jeg  elsker musikk som handler om følelser, som drar gode følelser ut av kropp og sinn. Musikk jeg kan leve meg inn i , eller kjenne meg igjen i. Som jeg får vondt i magen og hjertet av, eller som gjør meg tenkende, glad eller trist. Alt ettersom hva jeg vil føle og føler fra før av.

Jeg er nok litt FOR glad i å være alene også. Nyte en kopp kaffe , mens jeg hører på musikk og bare la tankene vandre. Kjøre bil,  med musikk og tanker i spinn. Eller kose meg på kveldene med et lite «hjemmespa» , høre på musikk og igjen fundere på ting.

FullSizeRender (1)

Det jeg ofte tenker på er at jeg er heldig, siden jeg jobber slik jeg gjør. Jeg styrer dagene akkurat slik jeg vil, og legger opp dagene utfra hva jeg selv føler er rett. Idag har vært en dag hvor jeg har ønsket og hatt behov for litt alenetid her hjemme. Så det har bare vært å slå på musikken på høyt volum, jobbe litt, nyte litt kaffe og igjen, la tankene vandre.

Er det noen som kjenner seg igjen ? 

3 Comments:

 1. Kjenner meg så godt igjen. Jeg trives godt i eget selskap. Deilig å nyte stillheten uten forstyrrelser 🙂 Ha en fin dag!

 2. I chose to decorate my DIY candle holders with watercolor
  and I couldn’t be mode thrilled with tthe way it turned out!

  Have a look at my web page … pillar candle holders
  walmart (pro.tok2.com)
  pro.tok2.com recently posted…pro.tok2.comMy Profile

 3. Hej! En svensk läsare och också återförsäljare här 🙂 ! Tack för en bra blogg. vad jag känner igen mig i detta inlägg, jag är likadan! Jag trivs i mitt eget sällskap men är samtidigt social i min personlighet, haha.

  Jag undrar HUR du byggt upp din verksamhet över nätet? Reklam via Facebook? Facebookgrupper? Affärspresentation över nätet med bekanta? Jag tänker att det fungerar ju inte att bara lägga upp bilder på instagram, även om vissa blir nyfikna på det, och du har ju byggt upp en stark verksamhet så fort! Hur hittar du nya människor? Känns som att jag sitter fast och skulle uppskatta svar då mina uplines inte arbetar så mycket med internet. Varmt tack på förhand <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge