LA MAGIEN SKJE

God dag folkens!

Jeg har vært litt bortkommen det siste døgnet. Mange oppgaver, mange ting og idag er det ut av komfortsonen for min del.

Er det noe jeg alltid har mislikt så er det å stå foran større forsamlinger å prate. Men er det noe jeg har lovet meg selv, så er det å bli mer komfortabel på det området. Så det er bare å hive seg uti det, og la magien skje. For det er utenfor komfortsonen det skjer.
IMG_5960.JPG

Så akkurat for øyeblikket er vi på vei til Ås, på årets kickoff. Det her blir bra!

Dere hører fra meg! Og ønsk meg lykke til.

One Comment:

  1. Hei! Fin blogg du har! Å lykke til med dine prosjekt☺

    Lurte på om du kunne hjelpe meg med noke.. meina eg har lese på bloggen din at du drakk noke aloe vera? Som skulle ha positiv virkning både på hud / hår, vektkontroll å ømme / stive ledd…??? Stemmer dette, i så fall kva heiter produktet?

    Helsing Tone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge