LA FAMILIA

Hei !

Det er sommerferie her i huset, og begge barna er hjemme fra både skole og barnehage. Jeg er veldig glad vi slipper å jobbe for å få kabalen til å gå opp, når både barnehage og skolen er stengt. Jeg styrer jo arbeidsdagene selv, og om jeg skal i et møte har jeg rett og slett barna med. Nå er vi så heldige da, siden mannen ikke er på jobb om dagen. Så det er skikkelig feriemodus i dette huset. 

Igår sov for eksempel minstemann til halv ti. Det er jo helt utrolig! Idag sov hele gjengen til klokka åtte. Hva skjer liksom? Hos oss starter ikke dagen før klokka tolv på formiddagen, og da er halve dagen borte. Skremmende å tenke på, men så deilig med feriemodus-latedager. 

Siden jeg styrer dagene selv når det kommer til jobb, elsker jeg faktisk å jobbe på kveldene. Så sånn sett passer det perfekt med sene morgener om dagen. 

Mye tid går til ekstra kvalitetstid med familien om dagen, og det føles godt og helt rett. Barna er glade, de er fornøyde og det er det aller viktigste for meg. 


Idag reiste vi på impulsiv bowlingtur. Ja, jeg får plutselig innfall om å gjøre det eller det. Det er vel slik det er å være impulsiv og bli litt styrt av plutselige ytre impulser. That’s me in a nutshell. Det er gøy da, å finne på noe på en ellers «tom» dag. Barna var så giret, og minstemann var ekstra søt som prøvde å kaste en bowlingball nesten større enn han på banen. 

Jeg har dessverre litt problemer med å tape, så idag trådde konkurranseinstinktet frem (igjen). Jeg måtte bare vinne over mannen, og heldigvis gikk det. Dessverre måtte barna tape over moren sin, som er barnslig og halvgal. Men de tok det heldigvis pent. De får vinne neste gang. Hihi. De fikk likevel en premie hver, som var is. Så det var ikke kjipt å tape. 

Ellers er det mye som skjer bak kulissene om dagen. Jeg tar en dag av gangen. Bygger business og kombinerer det med familielivet. Det er så fint. 

Håper dere nyter dagene , sol og sommer. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge