L A T E sommerdager

God kveld 

Her har det vært så nydelig vær i det siste, så å blogge har blitt vanskelig. Vi er stortsett ute hele dagen, tar de fleste måltidene ute, og bare koser oss i solen. Late dager kalles det. Vi kom hjem fra syden, og kom hjem til syden. Nydelig! 
Nydeligste Vesla’n vår. Hun elsker sommeren. Hun har spurt veldig ofte om når sommeren kommer, og nå kan vi endelig erklære at den er her. Hun har gledet seg til å gå barbent, ta på sommerkjoler og kunne bade. Nå kan hun endelig gjøre alt det hun har gledet seg til. Hun er en ekte sommerjente. Nå skal det sies at det er også begge foreldrene her i huset. 
Vesla tok på seg denne kjolen idag, og jeg synes hun var så fin i denne blomstrete sommerkjolen. I tillegg hadde nabojenta her laget en nydelig blomsterkrans til henne. Da synes ihvertfall jeg at hun så ut som en vakker sommerprinsesse. JåleVesla følte seg også så fin. 
Lillebror er også i sitt rette element om dagen. Han var endel sutrete når vinteren var her, og vi var ute på tur. Han likte ikke den kalde snøen. Nå koser han seg i lite klær og varme. Han krabber rundt og utforsker det meste, og nå elsker han å være ute. Lillebror pleier å klatre opp denne sklia, uten redsel eller noe. Vi pleier å løpe bort til han når han er helt på toppen, for å hjelpe han å skli ned. Jeg blir jo livredd for at han skal ramle ned, og slå hodet hardt i verandaen. Hjelpes! Sånn er det vel å være hønemor til en liten gutteramp. 
Idag har vi spist både lunsj og middag ute, og det er så godt å kunne sitte ute å spise uten å fryse seg i hjel. 
Dagene er deilige når det er så fint vær. Her har vi naboer på kaffe og koser oss, og barna leker fritt med nabobarna. Det kan faktisk ikke bli bedre her hos oss. 
Har dere også fine sommerdager hos dere ? 

5 Comments:

 1. Så koselig! Det er så deilig når barna koser seg dagen lang ute i finvær:)
  Har lillebror begynt å gå foresten?
  Klem til deg

 2. Høres ut som dere koser dere maks om dagen:) Her har været vært litt til og fra, i dag har det bøttet ned litt, og så kom sola igjen. Men vi koser oss fordet:)

  Ha en fortsatt fin helg:)

 3. Så utrolig nydelig jente! 🙂 Sommeren er virkelig herlig, ingen tvil om det =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 4. Koselig! Utrolig deilig ute nå om dagen ja 🙂
  Nydelig sommerprinsesse dere har <3

 5. Åh, nydelige barna! Ser kjempekoselig ut. Ja, vi nyter sommeren her også. Nå er prosjektet å få malt ferdig terassen. Noe som ikke er så enkelt når det regner annehver dag, hihi. Lenge siden jeg har vært innom her nå. Ser ut som dere har det bra 🙂 God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge