KVELDENS SNAP

Hei ! 

Har dere sett noe søtere ? Det her er en snap fra Mannen. Lillebror har pyntet seg i dress og slips, som han fikk for lenge siden av «bessen sin» ( pappaen min).

IMG_6148

Det er et litt artig bilde, for det ser ut som en kontormann, eller en liten advokat. En liten, stor og viktig mann.

Imorgen har denne Lille mannen fri fra barnehagen, og vi skal ha en skikkelig dag med kvalitetstid. Jeg stortrives med at han har deltidsplass i barnehagen, og jeg tviholder nok litt på han , i og med at jeg vet at vi ikke skal ha flere barn. Vi koser oss de dagene han har fri, og kommer til å fortsette med disse fridagene. Plutselig går de på skolen, slik som Vesla gjør nå, hvor man ikke har den friheten til å «ta seg fri». Den dagen hvor de starter på skolen, er her så plutselig. Tiden går altfor fort.

Imorgen skal jeg pakke til Gøteborg, og onsdag kommer svigers. Her er det fulle dager. Jeg ligger til lading om dagen i tillegg, for jeg må lade opp til det store eventet og den reisingen.

Jeg prøver forøvrig å finne kabelen til kameraet her. Den er selvfølgelig rotet bort, så enn så lenge får dere kose dere med dårlige mobilbilder.

Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge