Kveldens Ebaykupp til barna

Kveldens kupp må være denne nydelige, yndige kåpen til Vesla, for kun 124 kroner . Du finner kåpen HER. kåpeSynes den virkelig var nydelig. Vesla får den i rosa. Jeg bestilte den i størrelse 6 – 7 år, siden klær fra asia ofte er små i størrelsen.

romperSå bestilte jeg dette antrekket til Lillebror. Altså t-skjorten og buksen. Synes det var så herlig! Settet kostet kun 114 inkludert frakt. Det finner du HER. 

På Ebay finner jeg støtt og stadig kupp, så jeg får tipse dere oftere om de. Det er kjempe gøy når man finner ting så rimelig som det.

Har du handlet på Ebay før ? 

 

 

7 Comments:

 1. Så nydelige klær:) Spørs om jeg ikke må bestille den jakken til vesla også, den var jo bare kjempe skjønn:)

 2. Min kjære kaller meg for ebayhore.
  Han er drittlei av å gå i butikker med meg, for hver gang han vil kjøpe noe så kommer jeg med den samme kommentaren: Vi må sjekke ebay først.
  hehe. Han er nok blitt vant med det nå ja.
  Jeg elsker å handle klær til ungene fra de asiabutikkene på ebay. Det er så superbillig at om du får et bomkjøp en gang i blandt så spiller det ingen rolle, det er liksom ikke mange kronene du har tapt.

 3. Handler jevnt på Ebay og i økende grad 🙂 Alt fra ballonger til accessorier, klær og sengetøy og interiør. Måtte også hive meg på denne så snart kommer en nydelig, rosa jakke til storesøster i hus 🙂 Takk for at du deler link

  Ha en fin lørdag, og nydelig ferie

 4. Har også kastet meg ut på ebay bølgen 🙂 kjøpt alt fra pysjer til jenten min, toms sko, air jordan sko og i det siste har det blitt 3 par converse sko ☆★☆ et lite tips sjekk ut aliexpress.com samme konsept som ebay men faktisk noe billigere 🙂

 5. Åh, så fin! Jeg handlet veldig mye på eBay da jeg var yngre, men ser jo at jeg må begynne å titte litt der igjen.

 6. ballonger is very rear site but is very much interesting site .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge