KURIO – nettbrett for barn

//sponset produkt

Hei dere ! 

Vi har vært så heldige å få teste ut Kurio. Gjett om Vesla jublet når hun så den kom i hus. For Kurio hadde «den» og «den» som hun pleier å leke med, og det er visstnok noe som er så moro å holde på med. Kurio er det første nettbrettet i Norge, som er laget til barn. Den er mindre enn en vanlig iPad og har en gummikant rundt , som skal beskytte den fra skader og riper.

Kurio er et androidbasert nettbrett, så det er litt annerledes enn en iPad. Men mye er likevel likt, og veldig brukervennlig. Det første du gjør når du får din Kurio i hus er å lade den. Så er det bare å slå den på, lage egne brukerprofiler og spille i vei. Det finnes en foreldreprofil, hvor vi styrer innstillingene til barna. Så kan vi lage egne barneprofiler. Vi har en til Lillebror og en til Vesla, og disse profilene tilpasser vi utfra barnet. Du kan for eksempel velge hvor lenge en økt på Kurioen skal vare, og for eksempel om de skal ha tilgang til nett. Når du lager en profil til barna, kan du også velge en figur som er «dem». Det er kjempe gøy for de, og enkelt å finne frem til , hvis de ikke kan lese.

DSC01827

DSC01830

 

Kurio nettbrettet er overraskende enkelt å bruke. Barna har prøvd det ordentlig ut den lille tiden vi har hatt det, og de elsker det. Det følger med endel apper når du får Kurioen, og i tillegg så er enkelt å laste ned eller kjøpe nye via Google Play ( noe av det samme som appstore). Du finner alle de populære spillene, og kan enkelt laste dem ned der.

kurioroed

 

 

 

Jeg er sikker på at Kurio vil ligge under mange juletrær i år. Det er så barnevennlig, brukervennlig og helt genialt hvis du ønsker å ha smarttelefonen din eller nettbrettet ditt i fred. I tillegg kan du jo styre det meste der, i forhold til å ha kontroll over hva barna dine gjør på et nettbrett.

Jeg digger det! Barna digger det! Har dere Kurio ? 

Du kan kjøpe Kurio HER.  Sjekk ut Kurio sin facebookside HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge