Koselige små jentestunder

Hei dere ! 

Igår hadde meg og Vesla en mor-datterstund. Veldig koselig. Gubben og Lillebror gikk å la seg litt, så da var det bare meg og Vesla. Da var det bare å finne frem negllakken, så vi kunne jåle oss litt sammen. Det er det beste Vesla vet, altså å jåle seg. 
Hun er en ekte jålebøtte fra topp til tå. Så alt som har med negllakk, smykker, glitter, glam og sminke å gjøre er helt topp for henne. Typisk jente-jente, vil jeg kalle henne. Synes det er så koselig med sånne små jentestunder. Særlig når jeg vet at Vesla setter så pris på det.
Utrolig stolt da ! 
Tøysejenta ! 
Uansett, så har vi hatt en veldig rolig helg. Vesla har sovet hos foreldrene mine fra lørdag til idag. Så vi skal reise dit på middag og hente henne ganske snart. Alltid så uvant og tomt her hjemme, når ikke Vesla er tilstede. Hun lager som regel liv og leven her. Lillebror har fått masse oppmerksomhet av oss, og vi tok oss en lang gåtur igår i snøværet. Det var absolutt godt for sjela, bare dumt kroppen sier idag at det var litt dumt. Hatt litt vondt i ledd her og der. Men det går forhåpentligvis over. 
Jeg har forresten blitt helt avhengig av serien pretty little liars. Er det flere der ute ? Er så deilig å være avhengig av noen serier. Bare krype opp i sofaen, med en varm tekopp, og pleddet over seg, for så å seile inn i en annen verden. 
Nå får vi komme oss avgårde. 
Ha en fin søndag dere ! 

11 Comments:

 1. Fine bilder, koslig med slike stunder 🙂 Og ja, har også blitt avhengig av Pretty Little Liars….bare venter på at neste sesong skal bli lagt ut på netflix….

  Ha en fin søndag videre, klem fra Anette 🙂

 2. Deilig med en-til-en tid med barna.

 3. Så skjønn. Barnebarnet mitt på fire er også like stolt når vi steller neglene sammen. Gode minner som er fine å huske på senere, når ungene vokser opp.

 4. Koselig med slike stunder:)
  Har akkurat kommet hjem vi også,
  har pakket ut og snart er begge
  barna i seng:)

  Nyt ny uke!

  Bare å komme ned på kaffe en dag..Blir
  vekk i morgo,men er hjemme de andre dagene:)

  Klem naboen:)

 5. Life unexpected ! Bytt ut alle seria me den, ej e forelska

 6. Nå har jeg stemt på deg, lykke til 🙂
  Nydelig snuppelure!

  Trenger også litt hjelp selv, Pus er med o en fotokonkurranse, trenger stemmer til henne. (Innlegg på bloggen min)

  Ha en flott dag.

  Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge