Kose, kose , kose seg

God kveld dere ! 

Her har det gått i ett de siste dagene. Masse besøk , god mat, gode venner, gåtur , fisketur , kvalitetstid, restaurantbesøk, grilling og mye annet. 

Vi har storkost oss, og vært veldig sosiale. Enkelte perioder låser jeg meg litt inne og gjemmer meg bort, andre ganger er jeg ultrasosial. Nå er jeg inne i den ultrasosiale perioden min. Når jeg har det bra blir jeg slik. Jeg lever etter den tankegangen at livet er til å leves så lenge man kan. Man skal nyte det til det fulleste, og om jeg en gang blir alvorlig dårlig , syk og ligger innlagt på et sykehus skal jeg ihvertfall ikke angre på noe jeg ikke har gjort. Det er slik jeg lever, når jeg er inne i en bra periode helsemessig. 
Idag også har jeg hatt storfint besøk av snupper som bor her i området. Vesla har hatt besøk fra morgenen av, av bestevenninnen hennes som også er naboen. Veldig stas.
Vi har kost oss med kyllingsalat og foccacia. Jeg elsker foccacia, og det er så farlig når jeg baker det. For da gomler jeg det hele dagen lang. 
Dagen har vært travel, i og med at Gubben har vært på jobb frem til nå. Det kjenner man godt, når man har to barn , med svært så ulike behov. Så nå må jeg innrømme at jeg kjenner det er veldig godt å  bare plante kroppen ned i den gode sofaen her. Og det blir veldig vanskelig å reise seg igjen. Men det må jeg snart, dessverre. 
… og det er det ikke bare jeg som synes det er godt å slappe av.
Håper dere har det fint ! 

3 Comments:

  1. Så deilig ut:)

    Kjenner meg igjen her ja…Deilig når en er inne i en bra periode:)

    Nyt kvelden:)Her er det boblebadet next:)

    Klem Linda:)

  2. så kjempe fint et hjem du har!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge