KORT HÅR PLUTSELIG 

Jeg følte det var påtide å fornye meg nå. Med hairextensionen og slitt hår, kjente jeg at jeg trengte å være litt grei med håret mitt igjen. Ihvertfall enda greiere enn jeg har vært i det siste. Jeg tok ut alt jeg hadde av hairextensionene igår (selv), fordi jeg følte ordentlig for en god pause. Idag reiste jeg litt nervøs til frisøren, og fikk klipt håret, og behandlet det med keratin. Jeg var så skeptisk, men etter anbefaling fra min venninne (som også er min faste frisør), følte jeg nå for å gi etter. 
Et førbilde av meg: 

Etter:

Jeg skal iallefall behandle håret pent fremover, og la det gro av seg selv. Keratinbehandlingen gjorde underverker på håret. Det er skikkelig shiny og glatt nå. Så nå er det bare å pøse på med tilskudd som gjør håret bra. Heldigvis gror håret mitt ekstremt raskt, så vips har jeg langt EGET hår. 

Jeg er veldig glad i endringer, så det var påtide med noe nytt. Men jeg kjenner det er utrolig uvant, så jeg håper at det gror superraskt. 

Er du like glad i endringer på håret som det jeg er? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge