KONTRASTER

1,5 år etterpå, etter at et vanvittig fyrverkeri fyrte løs. Jeg tok nemlig valget, ble forever business owner, og selvstendig næringsdrivende. Jeg tok valget med å si opp stillingen jeg hadde, og jeg tok valget med å si adjø til alt av velferdstøtte jeg hadde krav på. Jeg sitter her idag og kjenner på kontrastene. Hele livet mitt fra da til nå har blitt en stor kontrast. Fra svart til hvitt. Fra å føle seg som et null, til å føle seg som noe mer. Fra å føle seg som ubrukelig, til å føle seg mer og mer verdig. Fra å ha dårlig økonomi, til å ha en økonomi man aldri kunne ha drømt om. Fra å drømme om en ny bil, til å ha den i her i gården. Uansett hvor ofte, og hvor mye jeg prøver å sette ord på alt jeg har opplevd på den korte tiden, og ikke minst opplever, så klarer jeg aldri å bli ferdig. Det finnes så mange innfallsvinkler, og mange ting jeg ønsker å beskrive, men så får jeg det aldri helt til. Idag tenker jeg på kontrastene. Altså , hvordan alt har utviklet seg fra da til nå.

Idag sitter jeg her og har muliggjort en del drømmer jeg hadde i tankene. De er nå virkelige. En siste drøm vi har hatt hele veien, som ikke er satt til livs enda, er en leilighet i varmere strøk. Vi er usikre, samtidig som vi er sikre, likevel blir vi aldri 100% sikre til å ta steget. Det er en drøm jeg alltid har hatt, og mannen er mye mer med på idèen idag, når han ser at det faktisk er mulig for lommeboken. Det er likevel ikke bare å kjøpe seg en leilighet, for det er mye ansvar, det koster penger, og det er en liten risiko. Man må tenke seg godt om.

 strand

Det er ihvertfall noe som jeg har drømt om i årevis, så får vi se om det er noe vi ender opp med eller ikke. Hvis det blir en leilighet, er vi ganske sikre på hvilket land det blir , og så har vi jo sett for oss noen favorittplasser da. Tanken på å ha en fast plass, med tingene sine, klærne sine, og et sted som venter på deg i varmere strøk synes jeg er deilig. Tenk på alle de minnene barna vil få fra plassen også ?

IMG_4780

Har dere leilighet i utlandet ? Isåfall hvor ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge