Klumpene mine

… som venter på julen.
Vesla som spør hver eneste dag om hvor lenge det er igjen til jul.
Lillebror som synes alt lys , farger og glitter er spennende. Som forhåpentligvis vil sitte klistret vagt fast i minnet hans til han blir eldre. 
Det samme med Vesla.
Mens vi venter på jul står Julekongen på tv. 
Levende lys er tent. 
Tre lys i adventstaken brenner og lyser.
Mens vi venter på jul lekes det i huset, og barnelatteren sitter løst og høyt. 
Imorgen skal vi på barselbesøk. Det skal bli koselig. Min tanteunge har faktisk fått en liten prinsesse. Gleder meg til å treffe henne. Det at hun har fått barn nå, har fått meg til å gå tilbake i tid til mine to fødsler. Alle de erfaringene rikere jeg har blitt, og alle de blandede følelsene som jeg følte. Den første tiden er utrolig sårbar, men også fin. Mye som skal læres, og en helt ny person å bli kjent med. På en måte så savner jeg den også, men akkurat nå har jeg nok å holde hendene i. En prinsesse som vokser seg stor, blir mer og mer veslevoksen, som snakker i lange baner, spør om alt det som faller henne inn og som trenger massevis av oppmerksomhet. Så er det han lille prinsen som er en ordentlig dalt. Mamma og pappadalt. Veldig selskapssyk, og veldig nysgjerrig. Ikke redd for å falle, men når han først gjør det trenger han masse trøst. 
Ja, de barna trenger sitt, og vi trenger selvfølgelig dem. 

4 Comments:

 1. Skjønne barn og kloke ord:)

  Bildet av barna dine henger på veggen her.Thord ropte i dag tidlig mamma mamma Sarah ligger på golvet ha ha!!Skjønte ingenting men det var bildet som hadde falt ned:)

  God jul kos dere hos svigers:)

  klem naboen:)

 2. Husker fremdeles følelsen av å vente på julaften da jeg var liten. En herlig følelse, full av spenning og forventning.
  Ønsker deg og dine en fantastisk flott jul. Å feire med barn er uten tvil det kjekkeste. Jeg skal feire med tantebarna mine i år, og gleder meg som en unge 😉 4 år siden sist vi feiret sammen, så nå er det virkelig på tide!

  Gode klemmer fra Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge