Klargjøring til våren

God dag dere ! 

Nå som våren er rett rundt hjørnet har vi fått sådd endel frø her i huset. Vesla er kjempe stolt som har sådd selv, og kan følge med på spirene hennes selv i vinduskarmen. 
Å så frø er en fin barneaktivitet nå som våren nærmer seg. At barna kan bli med på en slik prosess helt fra begynnelsen vil hjelpe dem å forstå hvordan en plante går fra et frø til å bli en blomst. En naturlig prosess som jeg synes er viktig at man hjelper barna å forstå. 
I vinduskarmen på kjøkkenet har jeg ønsket meg noen friske urter, men ikke fått kommet så langt før nå. Vi satte mine selvvanningspotter med noen urtefrø i, slik at jeg kan ha tilgang til friske urter der hele tiden. 
Den observante bloggleseren legger kanskje merke til at vinduskarmen plutselig har blitt malt ? Jeg er knallfornøyd. Endelig ! Den var i trehvit tidligere, men nå er den nydelig og hvit. Mens jeg lå på sykehuset var Svigermor en engel og malte den for oss. Tusen takk, Svigermor. Du er kjempe snill ! 
Idag er det et fantastisk vær ute, så nå må jeg stelle meg raskt for å komme meg litt ut i sola. 
Ha en fantastisk lørdag dere ! 

8 Comments:

 1. Å så koselig! Jeg ønsker meg også de selvvanningspottene. Ganske så greie for jeg overvanne alltid mine urter…

 2. Ååå så kos, min sønn kom løpene inn her en dag (veldig tidlig) Mamma, mamma kom å se!!!
  Agurkplanten har vokst MYE siden i går ropte han 🙂
  Gøy å så og se plantene vokse seg store og fine!

  Ha en flott helg 🙂

  Klem

 3. Nydelige 2 små skatter dere har 🙂 Kjempefin blogg som jeg gjerne følger videre!
  Ønsker dere en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå 🙂
  Klem Anette

 4. Så herlig å så, for å følge med selv 🙂 Har vurdert å prøve noe liknende i år vi også, men får se hvordan det blir 🙂

 5. Hva har dere sådd? Kajsa ville gjerne så noe i år også,i fjor var det karse og solsikker 🙂
  Lykke til med gartneriet i vinduet 😉

 6. Er jo kjempekoselig å så blomster eller urter da 🙂 Barn har nok mye glede av det i tillegg til lærdom 🙂

  Ønsker dge og dine en god søndag 🙂

  klem 🙂

 7. Så herlige bilder…. deilig med vår altså:))
  Ønsker deg en finfin søndag videre… og kos deg masse
  med dine:)
  Klem Marianne.

 8. Så fine bilder du tar. Og så vakkert lys.. Vi lurer litt på den vasken du har på kjøkkenet vi og. Den er hvertfall super stilig! Ha en fin dag videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge