Kjøp Burts Bees produkter til halv pris

Burts Bees har blitt mer og mer populært. Dette er 100% naturlige produkter, som også lukter helt nydelig. 
Burts Bees kan du blant annet kjøpe på www.bleieboden.no og www.burts.no. Jeg tok meg en runde på Ebay.com, og fant ut at du kan få disse produktene til cirka halv pris av hva de blir solgt for her i Norge. Fantastisk! Dessuten er utvalget utrolig bra. 
Jeg kjøpte to tuber med bleiekrem til Vesla for 150,- inkludert frakt. I Norge koster en tube 129,- uten frakt. Så med andre ord så fikk jeg det for halve prisen. Tenkte å ha en tube i barnehagen og en hjemme.
Så ta deg en titt på www.Ebay.com, og se hvor billig du kan få Burts Bees produkter. 

One Comment:

  1. Jeg kjøper det fra feelunique.com Er ingenting i frakt der heller:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge