KHAO LAK – THAILAND

Hei dere ! 

Jeg er glad jeg har bestilt en Macbook air hjem. For denne macbooken har blitt temmelig treg. Den får få en oppdatering og en opprensing når den kommer hjem. Det tar kanskje 50 000 år før jeg får laget meg et innlegg her på bloggen, og da er det mye enklere å bruke iphonen. Men da blir jo ikke kvaliteten like god heller. Men nå har jeg sittet her noen timer, og fått lastet opp noen bilder.

Bilder fra rommet fra rommet i Khao Lak, og litt bilder fra vår tur derfra. Vi storkoste oss der, og jeg drømmer hele tiden tilbake. Samtidig er det godt å være her i nord sammen med familien også. Vi har kun noen dager igjen, og jeg tenker mye på når vi får se familien igjen. Det blir nok noen år til, men hvem vet ?

Her har dere litt bilder fra vi var i Khao Lak. Bilder sier mer enn tusen ord.

DSC00935   DSC00909   DSC00912 DSC01054   DSC01005   DSC01044   DSC01027

DSC01001

DSC00964

DSC00897

 

DSC00919

 

 

 

 

3 Comments:

 1. Sava 🙂 🙂 For en drømmeplass 🙂 🙂 Rene luksusen jo 🙂 🙂
  At dere koser dere der .Ja det skjønner jeg godt 🙂 🙂
  Fy søren 🙂 🙂
  Kos dere videre og nyt de siste dager dere har sammen med familien.
  Klem Bjørg.

 2. Interiørnytt.no

  Ser ut som dere koser dere der! Nå gleder jeg meg bare enda mer til å reise på ferie i morgen! 🙂 Kos dere !

 3. Ser helt fantastisk ut!! Skjønner at dere har kost dere masse 🙂
  Her er vi på 2. uken i Bulgaria. Herlig her også!

  God tur hjem når den tid kommer.
  Klem fra Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge