KARTELL – LOU LOU GHOST

God kveld igjen dere ! 

Her er barna lagt, og jeg har plantet kroppen veldig godt nedi sofaen. Jeg tenkte å vise dere en annen julegave barna også fikk av oss. Jeg synes det er en spesiell og unik gave; nemlig designstoler fra Kartell. Jeg har lenge vært i tenkeboksen angående om de skulle få seg en sakkosekk eller ikke, men så kom jeg over disse og ble ganske så sikker på valget mitt. De måtte helt nødt til å ha en stol hver fra Kartell, i rosa og lyseblå.

IMG_3650

Stolen heter Lou Lou Ghost, og er like de ghoststolene som man får i voksenstørrelse. På room21 får du noen av disse stolene nå på salg også. Bare se HER. 

Så er det påtide å trekke vinneren av uglejoggedress fra Vivtra. Den som stikker av med en joggedress er : 

Silje B. Send meg en epost på divamammacom att gmail com .

Kos dere videre ikveld! Det er nest siste dagen i 2013.

4 Comments:

  1. Så stilige og lekre de var:)

  2. Hei:) så skjønne stoler!! Tenker de små likte de stolene!! Ønsker deg en fin feiring!!

  3. Herlige stoler! Kan tenke meg de falt i smak :D:D

    Ha en herlig helg snuppa =)

  4. Så kjekt at jeg er vinner:) Har sendt deg mail:) Venter i spenning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge