Kardemommeby og søndagen

Hei dere ! 

På torsdag var jeg og Vesla på Kardemommebyteater.
 Så kjekt å få ta del i generalprøven og være «backstage». Vi var heldige ! 
Vesla står på scenen og får kikke. Det er så utrolig spennende! 
Det var kjempe koselig å kunne være bare meg og Vesla, siden vi sjeldent får være sammen alene etter at Lillebror kom. Det føles godt for meg å kunne gi henne min fulle og hele oppmerksomhet. Det letter litt på den dårlige samvittigheten man som en mor ALLTID har. 
Igår tok vi det bare med ro her hjemme. Det er egentlig det jeg liker aller best med familien. Vi har det så bra her vi bor, med gode naboer, venner og mange barn rundt her. Så det er egentlig veldig godt å bare være hjemme, ta det med ro, være litt ute med barna, pusle litt inne og det som hører til. 
Vesla liker også det aller best. Vi har blitt veldig glade i hjemme vårt nå. Vi har to små barn, og ingenting er mer avslappende enn å bare være hjemme og nyte hjemmet vårt, og det vi har rundt. 
Nå har vi faktisk bodd her i over et år, og det faller sakte men sikkert på plass. Det tar tid å bygge hus, spesielt når man gjør alt selv som vi har gjort. Vi har to rom her i huset som står uferdig nå. Det er Lillebror sitt rom og rommet ved siden av. Ellers er det meste ferdig, og jeg er stolt. Stolt av mannen min som har utrettet alt det her. 
 
Vi elsker hjemmet vårt, og det bare mer og mer for hver dag som går. 
Dette var et rotete innlegg, men av og til må man rote litt. Hihi !

Håper dere også hadde en fin søndag.

PS! 

8 Comments:

 1. Så koselig å lese at noen faktisk er fornøyd med å være hjemme i sitt eget hjem! Jeg elsker å lese bloggen som en motvekt til alt det ekstravagante andre bloggere driver med. Det er så befriende å se at hverdagen også kan gjøre folk lykkelig! Du har akkurat et slikt liv som jeg ønsker meg i framtiden <3 Du er god!

 2. Jeg ser han fortsatt liker rangla:) Hehe. Hilsen naboen:)

 3. Så ut som en perfekt kveld,og vesla så stor fornøyd ut.
  Skrev her hos deg før jeg dro i barnehagen,men har nok trykt litt
  fort så derfor ingen melding her.,

  Skjønner godt at dere trives i det kjempe fine huset deres<: )

  Takk for koselig kaffeslaberas:)Må gjøre det snart igjen.Og jeg tok deg
  på ordet med kakebakingen,og skal ha 7 slag når du kommer ha ha:)

  Kan du sjekke blogurat kartet???Så jeg slipper å fundere på dette noe mer:)

  Klem på klem naboen -L-

  • Det var kjempe koselig. Barneteater er igrunn veldig moro!
   JA, jeg venter på en papirskrevet, gjerne scrappet invitasjon. Hvor du blant annet skriver meny for dagen.

   Heheheh!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge