KÅPE I PASTELLFARGE

Herlig! Jeg har lenge gått å ønsket meg en rosa kåpe, spesielt nå siden det er så «in». Jeg prøvde en for noen måneder siden, men den var helt forferdelig på. Idag gikk vi litt rundt og kikket, og jeg kom over en rosa kåpe i en annen fasong. Den var rett og slett nydelig, og ga meg en skikkelig 50tallsfeeling. Jeg er generelt glad i 50 og 60tallet, så den her stod det virkelig mitt navn på.
450,- for en herlig, rosa ullkåpe er jo kjempebillig.

IMG_5113.PNG

Den kjenner jeg kommer til å bli brukt mye fremover.

Har du investert i en kåpe med pastellfarge denne høsten?

3 Comments:

  1. Den var utrolig fin! Hvor fant du denne hen da?

  2. Åh akkurat sånn har jeg lett leeeeeenge etter! Så vakker og elegant! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge