KAOTISKE MORGENER

Her er jeg, i Thailand. Jeg får en dyr veske av Mannen , og det er varmt og godt. Han topper det hele med en stor bukett med roser. Alt er varmt, perfekt og rosenrødt.

Dagen min startet brått og  svært så lite romantisk. «Mammaaaa» «MAAAMMMAAAA» hører jeg en roper og skriker av full hals. Så dukker Vesla halvvåken opp på rommet, mens Lillebror står å roper  så høyt han kan i sengen sin. Katten kommer løpende inn, og er klar for kos. Mens jeg, jeg har nettopp blitt brått røsket ut av drømmeland som bestod av Thailand og dyre vesker, og inn i den dagligdagse hverdagen igjen. Jeg står haltende opp, kroppen føles ut som den veier 100 kilo, og henter Lillebror fra rommet sitt. Han føles også ut som om han veier 100 kilo, men det er nok bleien som utgjør halvparten av vekten, bestående av mye rart.

Nei, ingen røde roser eller diamanter på meg idag. Kun morgenkaos. Vesla er klar for tv, og Lillebror vil ikke stelle seg. Ingen vil ha frokost og jeg, jeg føler meg alltid helt forferdelig om morgenen. Men her er det bare å klistre på seg et «OK» fjes, og prøve å motivere barna til det ene og det andre. Hoho! Det er hverdagen, realiteten og det er livet for oss etter at vi fikk oss barn.

Tiltross for tunge, kaotiske morgener, så er jeg så takknemlig om dagen. Jeg setter så pris på de stundene faktisk! Kanskje ikke der og da, men det å kunne ha disse stundende å se tilbake på, gir meg mer enn noe annet. Det er ikke rosenrødt, men det er ekte. At jeg våkner til at barna er der, på den ene eller den andre måten. At de er friske, at de er glade og ikke like morgengretne som moren. Jeg puster, lever og ånder for de. Og dette året, har jeg komme fram til at jeg skal være der for de, mer enn noen gang.

Sykdommen og andre ting har spist meg opp, så jeg ikke har kunnet vært der som jeg ønsker for barna mine. Alt annet har tatt for stor plass. Så det at jeg kan våkne opp til disse kaotiske morgenene gjør meg innerst inne ingenting. Det er der mitt fokus skal være nå; hos barna våre.

Og vips, så sporet jeg av. Nei, dette innlegget handler om min start på valentines dagen.

IMG_4295_2Nå er Lillebror lagt. Vesla får lov til å ha litt tid på Ipaden, og JEG, JEG tar meg en deilig kaffepause i sofaen.

Det er forresten ikke noe synd på meg når det gjelder feiring av kjærligheten idag. Jeg er en megastor håpløs romantiker. Så vi skal selvfølgelig feire kjærligheten idag (også). Haha! Jeg har bestilt bord på Jacob&Gabriels i Skien, så mamma og pappa kommer opp hit litt senere i ettermiddag for å passe barna. Gleder meg!

HAPPY VALENTINES DAY!

Feirer dere denne dagen ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge