KAOSALARM

Hei på dere 

Her er det fullstendig kaos med leker, rot , skrot og matrester over hele huset. 
I tillegg prøver jeg å få pakket ferdig til Mallorca. Jeg prøvde bikinier igår, men synes selv at de ikke er noe fine lenger, så idag må jeg ned til byen å kjøpe ny. I tillegg er det mye annet vi mangler som vi skal ha med i kofferten. Det er ikke bare, bare! Men så tenker jeg at hvis vi glemmer noe, så er det jo ikke krise. Det finnes da butikker på Mallorca også. 
Jeg rydder ,og Lillebror roter ( Lillebror holder i treningsdvden min, kanskje et hint om at jeg må trene?). Vesla er hjemme fra barnehagen idag, og det er egentlig ganske greit. Hun leker og styrer med Lillebror, mens jeg holder på med mitt. 
På gjesterommet står det kofferter , og klær slengt rundt. Det er ikke bare,bare å pakke for fire personer. 
Men jeg kommer vel i mål. 
Akkurat for øyeblikket ligger Lillebror å sover, og når han våkner drar jeg med meg begge barna ned på kjøpesenteret. Der skal vi få handlet inn småting som vi trenger til sydenturen. 
Når vi ankommer Mallorca står det en leiebil klar, og når vi ankommer leiligheten står det både jordbær og cava klart til oss. Det skal bli så herlig!
Jeg får løpe videre, vi blogges!

2 Comments:

  1. Alltid stress når man pakker og skal av gårde, men veldig deilig når man endelig er kommet frem og bare kan kose seg:)

  2. Ønsker deg lykke til.
    Har du forresten trukket vinneren?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge