Kaos i casaen

Hei dere ! 

Idag har det vært ordentlig kaos i casaen. Leker over ALT! Mat over ALT! Ting over ALT! Til og med bilder som hengte skjevt på veggen. Hvordan er det mulig ? Hahaha! Dere som kommenterer og lurer på hvorfor huset vårt er så ryddig. Nei, det er absolutt ikke alltid så ryddig.

IMG_2498

Her får vi le litt av det , samtidig som mor i huset faktisk blir litt stresset av det (en må jo bare være ærlig). Jeg prøver så godt jeg kan å ta meg i nakkeskinnet, og bare la barna få leke og rote. Vesla hadde besøk av en venninne fra nabohuset. De bygde hytte, hadde piknik og stod på hodet.. bokstavelig talt. Dette er jo turnjenter som går sammen på turning, så her var de helt ville med å vise alle triksene de kunne til meg, som stod på kjøkkenet og prøvde å steke pannekaker. Hihi! Søtnoser!

Greit nok, det blir kaos, men det skal sies at det er koselig med liv og røre i huset også. Barna er nå lagt, og huset er ryddig igjen.

Er det ofte kaos i deres casa også ? 

3 Comments:

 1. Fantastisk 🙂
  Det er sånn det skal være 🙂 🙂
  Masse rot og glade barn..kan jo ikke bli bedre hehe 🙂
  Heldigvis det bare er «tørt» rot,og ikke masse søl og gris selv om det og helt sikkert er hos deg og 🙂 🙂
  Vær du glad for at de roter..det er jo ett godt tegn på at barna er TRYGGE.
  Ingenting er viktigere enn det <3
  Men hehe det er alltid godt å få ryddet bort.:)
  Ha en god kveld.
  Klem Bjørg.

 2. Indeed, her er det kaos hver dag!! ☺

 3. Så herlig, det er jo akkurat slik det skal være ! .) her gjør vi det samme. Ofte lager vi koselig telt å leser bok under bordet ! 🙂

  Ha en fin uke! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge