Kan vi si julen er over ?

Nå er det ikke mange dagene til nyttårsaften. 
Jeg føler nå at julestemningen er borte, og at julen er over. Det klør i fingrene mine nå, for jeg vil ha bort det røde, og fram med det rosa igjen. Jeg vil ha det hvitt,hvitt og sukkersøtt. Det er det som er meg! Jeg er kanskje ikke sukkersøt, og heller ikke hvit, men jeg elsker kombinasjonen uansett. Jeg får bare prøve å holde ut en liten stund til, før alt ryddes bort. 
På nyttårsaften skal vi bort til et vennepar av oss, og jeg har lovet at jeg skal ta med noe søtt. Problemet er at jeg rett og slett ikke aner hva jeg skal ta med. Her trengs det noe som er enkelt og godt! Har dere noen idè ? Jeg skal ut å handle litt imorgen, så da får jeg prøve å finne ut noe til da. 
Her er Vesla hos Svigers, første juledag. Etter vi kom hjem derfra så har hun faktisk vært helt umulig å legge. Mandag så sovnet hun ikke før ni, i går så sovnet hun faktisk ikke før kvart på ti. Det flotte var at når jeg hadde lagt hun igår, så begynte det selvfølgelig å smelle med noen raketter utenfor her. Hun ble jo livredd, så da nektet hun helt å legges i sengen igjen. I dag var hun også kjempe vrang, men jeg prøvde å være litt mer bestemt. Hun ligger ihvertfall i sengen, uten å gråte. Så det lover godt så langt. Men om hun kommer inn i rutinen igjen nå, så vil den jo uansett gå over stokk og stein til fredag. Da er vi jo hos et vennepar, og et annet par har med et barn på alder med Vesla. Så hun kommer til å være supergira til langt på natt omtrent. Vel vel, det er kun en gang i året, men jeg må jo innrømme at jeg blir noe stresset når rutiner går over stokk og stein. 
Her er Vesla fortsatt hos Svigers, første juledag. Hun fikk åpne resten av pakkene hun ikke orket å åpne på julaften. Det var litt mer spennende etter en god natt med søvn. 
Nå får jeg nesten avslutte her. Klokken tikker, og jeg føler jeg må gjøre et eller annet. Hva det er, aner jeg ikke. På kveldene så føler jeg ofte jeg går rundt meg selv. Jeg har lyst å vaske, men orker ikke. Jeg vil rydde, men jeg gidder ikke. Jeg vil ha noe god mat, men har ikke. Jeg vil sove, men det er for tidlig. Jeg vil se på tv, men finner ikke noe å se på. Jeg vil slappe av, men klarer ikke. Hehe. Nei, nå får jeg gå før det blir et altfor rotete og tullete innlegg. 
Ha fortsatt en strålende onsdag! 
Forresten, hva er deres planer på nyttårsaften ? 

5 Comments:

  1. Du vant giveaway hos meg 🙂 Trenger din adresse for å få sendt det 🙂 http://www.emmaadelen.blogspot.com 🙂

  2. Bak en oreo kake ….søt og fortreffeleg god ! :))

  3. Sv: Takk skal du ha 😉 I like måte må jeg si. Nydelig jente du har!

  4. Bak en oreo kake ….søt og fortreffeleg god ! :))

  5. Vi skal på hytta og ha late dager, fyre i peisen og gasse oss med god mat :o) Da går ikke rutinene over stokk og sten heller, for da skal ikke LEah sove på ett fremmed sted eller prøve å holde seg våken :o) Men Leah har sluttet å sove på dagen så legging om kvelden går greit enten vi har brutt rutinen eller ikke…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge