Kan vi få en baby til ?

Hei på dere ! 

Idag har jeg hatt kosedag med Vesla og Lillebror igjen. Planen var egentlig å ut å kjøpe julegaver, men så kom noe i veien. Den siste tiden har Gubben og jeg prøvd å ha storopprydning, og vi har også kvittet oss med ting vi ikke føler vi har hatt behov for. Utrolig deilig !

Nå har jeg plutselig et helt nytt rom og innrede, og det er gangen oppe. Jeg skal ta et bilde og vise dere. Vi har to ganger. En stor nede som vi bruker daglig, og en oppe som vi aldri bruker. Den oppe har utgang til hagen bak. Vi har noen planer, og jeg gleder meg til å få kommet igang.

I ettermiddag mens jeg laget middag, fikk jeg knipset noen stemningsbilder på kjøkkenet.

Mens jeg stod og laget mat, kom jeg til å tenke på Vesla i bilen igår. «Mammaaaaa, jeg vil at vi skal ha en baby til». «Jeg vil ha en lillesøster også , dessuten får Lillebror en venn å leke med».

Hva skal man svare på det da ? Gubben sa: «du får lage deg en baby selv, når du blir stor».
«Men hvorfor kan vi ikke ha en baby til da, spør Vesla » ?

Så var det bare å sette igang å forklare, og slik går dagene. Vesla snakker om alt, og spør om alt om dagen. Det er helt ekstremt. Og spørsmålene avanseres ettersom alderen blir høyere, merker jeg. Temaet «døden» er også noe som kverner i hodet på Vesla om dagen, og det har blitt mange spørsmål. Her gjelder det rett og slett å være åpen og ærlig, og forklare utfra hva man selv tror på og mener er riktig.

Spørsmålene stopper nok ikke her, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen. Hihi ! 

10 Comments:

 1. Kjenner igjen den der med spørsmål ja 🙂 Storebror spør også ørten spørsmål om dagen. Men leste et sted at en 4 åring stiller ca 371 spørsmål HVER dag 🙂 Er det rart det blir stille når de legger seg for kvelden 😉

 2. Artig med den alderen 😉
  Lønner seg å være så ærlig som overhodet mulig på sånne store temaer som det.
  Selvsagt tilpasse detaljer etter alderen da 🙂
  Bedre å få høre sannheten av foreldrene enn noen i bhg.

  Kosleige bilder i skumringstiden 🙂

 3. Så koselige bilder og jeg gleder meg til å se bilder av gangen 🙂
  Ja de små overasker stadig hi hi

  Klem fra Camilla

 4. Så koselige stemningsbilder:) Uff, ja de begynner å tenke på alt mulig. Må si jeg nesten gruer meg til vesla kommer i den alderen. Som du sier, det gjelder å ha tunga rett i munnen når man skal svare ja;)

  Ha en fortsatt flott uke:)

 5. Nydelige stemningsfulle bilder.
  Deilig med en opprydding:)

  Bare å sette i gang med en baby til ha ha:)

  Klem naboen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge