Kan du bidra med en krone for barna sin skyld ?

Hei dere ! 
Tenk dere et barn forlatt av sine egne foreldre for å dø. Moren er HIV-smittet, og det viser seg at barnet også er det. Istedenfor å ta seg av barnet sitt, velger moren å forlate barnet. Barnet har ingen ! Så viser det seg at det finnes engler også på denne jorden. Engler som tar barnet under vingene sine, og som ønsker å gi det alt den har av kjærlighet til dette forlatte barnet. 
Disse englene må være de som jobber på barnehjemmet «Agape home – Nikkis place» i Thailand. De har nå 54 barn boende i dette hjemmet, hvor 20 av barna er babyer og ett til to åringer. 
Barnehjemmet ble åpnet i 1996, og drives av et ektepar som heter Roy og Avis Rideout. 
Hele historien om barnehjemmet startet med denne jenta : 
Hun heter Nikki, og ble født i 1992. Hun ble forlatt av sine foreldre på sykehuset i Thailand. Hun ble etterhvert testet for HIV, og de fant ut at prøven var positiv. Hun ble deretter overført til et barnehjem i Thailand. Nikki utviklet flere infeksjoner, og måtte innlegges på sykehuset over lenger tid. Avida var en frivillig hjelper på det barnehjemmet Nikki var overført til, og ble grepet av denne jentas kamp og livslyst. Det ble etterhvert en kamp, hvor Avida kjempet om å kunne adoptere denne jenta. Nikki kjempet for livet grunnet sykdommen hennes, og hun fikk i tillegg en cyste i hodet. Ekteparet Rideout fikk etterhvert et ja om adopsjon og fikk endelig ha Nikki som deres datter. Idag lever Nikki i beste velgående, og får det hun trenger hos dem. Siden Nikki sin historie rørte ved hjertene til ekteparet, ble det til at de åpnet et eget barnehjem i 1996, oppkalt etter deres datter.
Agape home – Nikkis place er et barnehjem fylt av kjærlighet og omsorg. Her får alle barn som trenger det, medisinene de skal ha for å kunne holde sykdommen i sjakk. Her får de mat, klær, skolegang og det de trenger. Likevel er det dyrt å måtte gi alle barna det de trenger, og det er derfor jeg tenker at vi her har noe å gi. Denne saken er så full av kjærlighet, og så fantastisk, at jeg nå ønsker at vi alle kan bidra med å gi.
Vi tre reiser ned til Thailand den 25 november, og har avtalt å komme å besøke de på barnehjemmet noen dager etter ankomst. Til den dagen kommer håper jeg at vi alle kan bidra med noen kroner, slik at vi kan gi barna store gleder, gaver og ting de trenger. Denne saken er unik, for du som ønsker å bidra vil få gleden av å kunne bli med på hele reisen. Jeg kommer selvfølgelig til å dokumentere alt på denne bloggen her. Alt fra flyturen, til handlingen av sakene til barnehjemmet, til det endelige besøket. 
Hver eneste krone og hvert eneste øre kommer til å gå til barnehjemmet. Her er det selvfølgelig ingen prosentandeler som går til andre ting. 
Jeg har forhørt meg med banken og brønnøysundregisteret, og fant ut at det var tungvindt å måtte registrere en egen frivillig virksomhet. Da måtte man i tillegg ha et organisasjonsnummer, og så stifte en egen forening. 
 Så det blir derfor kronerulling til en egen sparekonto som står på mitt navn, da det var mye enklere, og siden vi ikke har så god tid før avreisen vår vil skje.
Jeg kommer uansett til å registere hver eneste sum som kommer inn på kontoen på bloggen, for hver gang det dukker opp noe. Slik at også dere har oversikt, og kan kjenne igjen summen dere overførte. 
 Jeg håper virkelig at vi kan få inn en god sum, slik at vi får støttet dette barnehjemmet så godt vi kan. 
Husk at alle monner drar, så jeg forventer ikke at flere hundre kroner blir overført. Alt fra 1 krone til mer vil uansett hjelpe! 
Her er en video fra barnehjemmet som viser litt av hva disse barna har gjennomgått: 

 Jeg håper venner, familie, kjente og ukjente kan bidra med å hjelpe til. 
Kontonummeret er : 2670 454 63 42 <- Sparebank1 Telemark.   
 

3 Comments:

  1. Jeg skal overføre, men må vente på lønn på torsdag 🙂 Vi blir å dra på veldedighetsball som Agape arrangerer her i Trondheim den 15.oktober til samme formål!! 🙂

    Fantastisk tiltak!

  2. Jeg linket til deg i dag i et innlegg 😛 Håper det var okai! 😀

  3. Da er penger overført! veldig fin sak syns jeg. Håper dette vil hjelpe litt ihvertfall 🙂 stor klem til alle barna på barnehjemmet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge