Kabeltrommelprosjekt ?

God morgen ! 


Her om dagen kom Gubben hjem og sa han hadde med en stor gave til meg. Jeg ble egentlig ganske skeptisk, for det er ikke noe han pleier å si eller gjøre. Slike gaver pleier som regel å være noe han tøyser med. 


Jeg måtte bli med bak i arbeidsbilen hans og se, og vips så dukket denne opp : En gigantisk kabeltrommel faktisk. Det er noe jeg lenge har sagt at jeg har lyst på, så det var jo faktisk snilt at han tok den med hjem til meg. Nå har vi NOK et prosjekt. Snakk om å samle opp prosjekter, og ikke gjøre noe med dem. Men det kommer anledninger hvor det blir tid til det. Planen er å pusse den litt og male den hvit. Den skal stå på verandaen som et spisebord. 

Den blir nok lekker når den blir ferdig skal dere se. 

12 Comments:

 1. Heisann:)
  Så herlig overraskelse… snill mann du har:))
  Gleder meg til å se hva du skal gjøre med den:)

  Ønsker deg og dine en riktig fin lørdag:)
  Klem Marianne

 2. 😀 moro!
  Den er nok ikke like gigantisk som min:p
  Jeg hadde skrevet på facebook at jeg ønsket meg en slik, og plutselig kom en kompis av gubben og dumpa av en ENORM kabeltrommel i gården hehe.
  Jeg ble så flau at jeg ikke torde si at den kanskje var LITT i største laget. Jeg ønsket meg egentlig en liten en, men denne her trenger man hvertfall barkrakker for å sitte inntil;)
  vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den ennå. Den står bak garasjen, vi må jo bruke traktoren til svigerfar for å flytte den hehe;)

  Ha en fin lørdag 🙂

 3. AKKURAT det har vi også planer om! 🙂 Mannen gjorde det samme som din, kom med den hjem fra jobb! 🙂 Vi skal lage pallalauch til sommeren er planen, også bruke den som bord.

 4. kjempe fin ! Er ute etter en sånn eg og:) Problemet vårt er att vi ikkje har bil sjøl til å frakte det..Men den dukker vel opp, så vi får skaffet oss bil kansje 🙂
  Klem

 5. Åååå, så heldig du er 🙂
  Det blir nok lekkert!
  Det var super snill mann.

  En sånn vil jeg også finne…
  Ser det for meg, kommer rullende med den hjem…
  he,he…funnet mye rart..mannen min tror jeg er gal når jeg kommer hjem med noe jeg har funnet..

  Ha en flott dag 🙂

 6. Så morsom gave 🙂 Gleder meg til å se ferdig resultat 🙂

 7. Har faktisk 2 stk stående her, som skal klargjøres til våren/sommeren. Den største skal brukes som velkomstbord med blomster og div. ved ytterdøra- og den minste har jeg et spennende prosjekt til pusekattene mine(som jeg håper jeg får til…;))

 8. Stilig:-) har sett flere som har det. det er faktisk litt kult ja:-) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge