K L I K K

Jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder fra helgen, slik at dere kunne få se hvordan det er hos svigers. Der er det utrolig flott, og noen omgivelser jeg vet enhver nordmann ville betalt gull og grønne skoger for, for å kunne nyte. 
Men det er noe som stopper meg, og det er blogger.com sine servere eller noe sånt. Det klikker hver gang jeg prøver å legge ut bilder og lignende. Får lagt inn noen få bilder, men ikke alle som jeg vil ha innpå. Så da får jeg vente med innlegget. 
Jeg fikk et fantastisk fint bilde av svigermor sine blomster da. De ville bloggen ha innpå her. Utrolig fine blomster, hva heter de egentlig? Svigermor kalte de for keiser et eller annet.. 

One Comment:

  1. Ja, blomsten heter Keiserlilje. Utrolig fin farge:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge