JULESERVISE

Hei dere!
Her er mye av julepynten på plass, og det er til og med juletreet (kremt). Vi var litt gærne i år, og fant fram det meste allerede 1 desember. Julemusikken var på, vi hadde bakt pepperkaker og da var humøret i så julestemning at vi like godt fant frem det meste av julepynten.
20131207-100913.jpg

20131207-100837.jpg

Som juleservise så samler jeg på Fay red fra Green Gate. Synes det er så nydelig! Det dumme er jo at det er en utgått serie nå, så jeg har hatt trøbbel med å få tak i flere middagstallerkener. Men med hjelp fra Green Gate, fant de en nettbutikk i Nederland som hadde flere. Jippi! Så nå får jeg noen tilsendt derfra.
Kopper, mugger og eggeglass er enkelt å få tak i. Har sett flere nettbutikker i Norge som fortsatt har de. Heldigvis! Så det er bare å prøve få tak i det meste før alt forsvinner.
Jeg elsker Green gate , og har mye fra det merket. Jeg synes mønstrene er nydelige, og at kvaliteten er super. Dessuten er det så genialt at man kan kombinere flere serviser, da mønstrene og fargene går igjen.

Jeg synes det er koselig å ha ett og samme servise som man bruker hvert år til jul. Spesielt for barna som kanskje da får gode minner og assosiasjoner til det spesielle serviset.

Så det jeg lurer på er om dere har et spesielt servise til jul?

One Comment:

  1. Vi bor så smått ennå, så det er ikke snakk om å ha lagringsplass til et helt service… Dessverre… Men jeg er veldig glad i hvitt til jul, så vårt hvite selskapsservice fungerer godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge