JULESERVISE FRA GREEN GATE

 

 

Snart er det bare å hente frem juleserviset. Jeg kjenner jeg gleder meg litt jeg. Jeg er jo så godt i gang med julegaver, og planen er å være ferdig med det denne måneden. Rett og slett slik at jeg kan kose meg med innpakkingen, og bake og kose meg med barna i desember.

Jeg har et eget juleservise fra Green Gate. Det er så utrolig lekkert. Til min store fortvilelse så er det et utgått sortiment. Jeg fikk tak i resterende av hva jeg trengte helt fra Nederland, etter mye leting.

IMG_4044

 

For noen uker siden, så fikk jeg med meg en annonse på Facebook, hvor dette serviset lå ute for salg. Gjett om jeg ble glad. Det ble mange om beinet, og budrunden var råspennende. Men jeg vant heldigvis! Jeg hadde heller ingen planer om å gi meg med det første.

Så nå har jeg mange deler av dette settet, og jeg er så glad. Jeg gleder meg veldig til å bruke det nå i julen.

Har du også et juleservise ? 

3 Comments:

 1. Nydelig servise. Synd det er gått ut av produksjon, kunne gjerne tenkt meg det. Vi har kun et kaffeservise som vi har fått av min samboers bestemor og grøtskåler vi har fått av min mor. Altså passer det ikke sammen overhodet:P Tror vi må finne ut av hva det er vi har tenkt å samle på så ikke vi ender opp med enda mer hummer og kanari 😉

 2. Kjempefint!
  Selv har jeg -disney Juleserviset fra Firkløveren og er superfornøyd med det.
  For meg var det naturlig å velge dette juleserviset, da jeg også vokste opp med dette og har mange gode minner.
  Ellers kunne jeg også tenkt meg juleserviset til Williams-Sonoma «Twas The Night Before Christmas» dette er også kjempefint syntes jeg! kommer til å kjøpe duken i samme serie når vi reiser til New York i slutten av måneden, så har jeg hvertfall noe fra den serien. 😛
  Ha en fin søndag!

 3. Hmm dette , er utmerket samtale. Jeg er så glad for at jeg fant det her . Dessuten likte jeg å lese svarene dine . Ett tips for dere alle, svar på alle dine spørsmål jeg fant på denne nettsiden , så bør du sjekke det https://freshweb.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge