JULEN SOM BARE FORSVANT + VINNER

Hei dere ! 

Nå har jeg fått tatt meg en real bloggpause, men ikke helt med vilje. Jeg har rett og slett ikke vært i stand til å skrive noe her på bloggen på en stund, og da ble det helt naturlig at jeg ikke fikk til å lage et innlegg til dere. Beklager det! Men nå prøver jeg smått å komme tilbake igjen.

Julen ble i år ikke helt som vi ønsket, og ting har bare hopet seg opp. Så starten på 2014 har heller ikke vært av den beste. Nå håper jeg og tror at alt bare blir bedre, og at dette året her også kan bli et bra år.

IMG_3575

 

IMG_3514

IMG_3566

 

Julen ble som sagt ikke helt som vi ønsket i år. Men jeg vet at barna har storkost seg. De har fått mange fine gaver ,som jeg allerede har vist dere litt av. De fikk møte verdens kuleste nisse. De har fått tatt det med ro. De har fått spist masse godt av julekaker og god mat. De har lagt seg med et smil om munnen. Så de vet jeg har hatt det fint.

Jeg sitter dog igjen med så utrolig mange tanker, på godt og vondt. Og nå trenger jeg kun å fokusere på å være mor og å bli meg selv helt og fullt igjen. Jeg vet jeg henger fryktelig etter med å svare folk på mail og diverse, men ha litt tålmodighet, så kommer alt snart på plass igjen.

VINNER AV FOREVER LIVING PRODUKTER

Så var det påtide å kåre vinneren av Forever Living produktene. Vinneren av produktene er

Veronika Døli med denne bloggen HER.

GRATULERER! Send meg epost med adresse. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge