Julekortbildet i 2010

Hei dere ! 

Kikket litt igjennom bilder idag, og fant dette bildet fra 2010. Det var det årets julekortbilde. Var veldig rart å se tilbake på. Ikke minst se på hvor mye Vesla faktisk har forandret seg på kun to år. 
Vi har ikke julekortbilder fra 2011, siden vi da var i Thailand, og ikke stresset med det når vi kom hjem. Årets julekortbilder får dere etterhvert som jeg får sendt de ut. De har jo fortsatt ikke kommet, så jeg føler meg noe stresset. De kommer før jul forhåpentligvis. 
Idag har Vesla fri fra barnehagen, og vi skal høre på musikk og kose oss. Hun har fått en ny cd, som hun er helt hekta på.

Senere skal jeg jo også på 60 minutters massasje. Åh, som jeg gleder meg. Har så stive muskler i nakke og rygg etter all amming, så jeg håper de kan hjelpe meg. Er helt ufattelig takknemlig for at jeg har så snill venninne.

Er veldig glad i de fine menneskene i livet mitt.

Ha en fin dag dere!
 Klem.

2 Comments:

  1. Skjønne jenten din 🙂 Hun har forandret seg endel på to år ja!
    Kjenner jeg blir litt misunnelig på den masasjen din, men du fortjener det virkelig 🙂 Bare husk å la alle tanker fare, og nyt masasjen 100%.

    Ha en flott fredag, og en god helg.
    Klem fra Christine

    • Det var kjempe godt med massasje, men jeg kjenner det VELDIG godt i ryggen idag gitt. Helt øm og sår. Hehe. Men det betyr vel at det bare var effektivt. Ha en fin lørdag du ! Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge