JULEGAVETIPS

//reklame

Er dere i gang med julegavene ? Det er jeg. Jeg er faktisk nesten ferdig, og det er så deilig!

Har dere tenkt over at det er veldig lett å finne julegaver på Expert ? Enten til han, henne, søster, bror, onkel, venninne, kamerat og videre. Det finnes uendelige muligheter der. Dessuten finnes det stort sett harde og spennende pakker i varehuset, noe som alltid slår an hos liten eller stor.

Hva med en iPad Mini ? 

ipadmini

Den har Vesla kjøpt for noen sparepenger hun har spart opp. Det er en fin størrelse på den, til barna eller til oss voksne hjemme og på reiser. Den passer fint i vesken, er lett og hendig å ha med seg. Du finner den HER.

En Nespresso kaffemaskin ? 

nespresso

Jeg elsker vår Nespressomaskin. Utrolig god kaffe, og så ser maskinene så lekre ut. Denne kaffemaskinen er med en melkesteamer, og den tar heller ikke så stor plass på kjøkkenbenken. En fin julegave til noen du er glad i ? Du finner den HER.

FANTASTISKE GENEVA!

geneva

Jeg elsker min Geneva. Den er så stilren i utseende, og den har en knallgod lyd. DAB er fantastisk, istedenfor FM, og den har alarmfunksjon og fjernkontroll. Jeg bruker den hele tiden, når jeg er hjemme, siden jeg elsker musikk. Spesielt nå om dagen, siden jeg har det så bra , da blir jeg ekstremt glad i å høre på musikk også. Jeg kobler iphonen til via bluetooth og spiller av mine Spotifylister. Enklere kan det ikke bli .  Du finner Geneva HER.

Alle disse tingene jeg har lagt ut her har vi hjemme, og det er ting jeg absolutt anbefaler videre.

Jeg satt å tittet litt innpå Expert sine sider, og kom til den siden der de har analoge telefoner / hustelefoner. Det er ikke mange som har det idag, men det som slår meg er den rimelige prisen. Kanskje det er noen som trenger en ny hustelefon ? Du finner de HER.

Lykke til med julegavehandlingen folkens!

One Comment:

  1. Vilka bra tips! 🙂 Jag tänkte att jag skulle tipsa dig om en tävling som jag har på min blogg där man har chans att vinna en splitter ny bilbarnstol (värde 3000kr!) In och kika om du vill 🙂 oslofru.com ! Kramar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge