JULEGAVETIPS : TOGBANE

//sponset togbane

DEN følelsen, når barna sitter lenge , ingen høylytt krangling og gråting, men idylliske gode lyder som viser tegn til at leken mellom dem går som smurt. Litt prating, og Lillebror som sitter å lager «brrrrrr» lyder. Da storkoser de seg, og det samme gjør vi som kan sitte å se på de leke så fint sammen som de ofte gjør.

For en liten stund siden fikk vi en togbane tilsendt, fra Lekmer.noLillebror har fått øynene opp for tog og togbaner, så han var i sitt fulle ess. Det som er gøy å se er at Vesla også synes det er veldig moro. Så de satt lenge å lekte med dette.

DSC01813

 

DSC01815

DSC01822

 

Denne togbanen har 50 deler, og er skikkelig spennende å leke med takket være de ekstra laste- og løftefunksjonene. Frakttoget som følger med er batteridrevet. Jeg vil si at det her er en perfekt julegave til en liten jente eller gutt. Så godt som det slo an her i huset for både 2 åringen og 6 åringer, vet jeg det vil slå an hos flere barn. Du finner togbanen HER. Det kan jo ikke være bedre når du får fine leker til fine priser, og at du i tillegg kan klikke de hjem. Så istedenfor å «hastehandle» julegaver en lørdag midt i desember, så anbefaler jeg virkelig at dere tar en titt der inne.

Jeg skal faktisk i dette sekundet klikke hjem en julegave til Vesla. 

 

2 Comments:

  1. Så gøy:) Vi vurderer å kjøpe det til storesøster enten til jul eller bursdag, men er så usikker på hvor interessert hun er i det. Jeg får høre i bhg om hun er opptatt av togbanen de har der;)

    • Vesla har ikke vært superinteressert i barnehagen tidligere. Men så lenge vi har hjulpet hun her hjemme med å bygge det (tidligere), så er det kjempe gøy. En togbane slår an hos de første barn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge