Julegavene fra mannen

Hei dere ! 

Godt nyttår, og så håper jeg alle går inn i det nye året med masse positivt. Vi hadde noen vennepar på besøk igår, og det hele ble litt kaotisk. Lillebror var ikke i humør og ingenting var bra nok. Han skulle helst være inntil oss eller på armen konstant. Noe så slitsomt, når man i tillegg til det skal prøve å få laget mat til middagsgjester. Så forretten ble droppet, og middag ble det. 
Idag har jeg enkelt og greit kastet ut julen. Jeg synes det var helt nydelig. Ut med det røde og inn med det rosa igjen. Det var også helt greit for Vesla. Siden vi tar inn julen så tidlig, så er det godt å bli ferdig med rett på nyåret. Det virker veldig tomt her, men det er det som er deilig. Luftig, ikke for mye ting og tang, rent og pent og potensiale til å forandre litt på farger og interiør. 
Dere var så nysgjerrige på hva jeg fikk av Gubben. Her er gavene :
Åh! Jeg ønsket meg denne Dualit brødristeren. Den er rett og slett helt nydelig. Den er i hvit og pryder kjøkkenbenken min. Elsker looken, det hvite sammen med krom, og retroutseendet. Har lenge siklet på en ny brødrister, og endelig fikk jeg en kjempefin som faktisk kan stå på kjøkkenbenken. 
SÅ har jeg lenge ønsket meg en elektrisk peisovn til å ha her oppe i hovedetasjen. Vi har nemlig en stor peisovn nede i gangen, som varmer opp hele huset. Men jeg har savnet den gode peisfølelsen, og har lenge hatt en slik en på ønskelisten. Jammen oppfylte Gubben ønsket mitt, og nå står den i hjørnet i tvstuen vår. Mulig den skal flyttes på litt etterhvert.  Jeg ELSKER den, og den gir meg virkelig den gode peisfølelsen altså. 
Jeg fikk også Manuela kokeboken «hjemmebakst». 
Bare litt dumt Gubben hadde glemt at jeg hadde den fra før av. Jeg fikk heldigvis byttet den inn i noe annet da. Jeg er super,superfornøyd med gavene fra han, og synes han ga meg altfor mye. 
De tingene jeg fikk har jo stått så lenge på ønskelisten, og jammen er han snill og oppfyller ønskene mine. Ja, jeg har en veldig snill mann. Det er helt sikkert. 
Jeg er utrolig takknemlig !

Hva fikk DU av mannen din ?

20 Comments:

 1. Jeg fikk deksel til iPhonen, og ny PC av mannen 🙂

 2. Hva fikk gubben av deg da? Jeg fikk klær, et nydelig armbånd, gavekort og interiørting av min samboer 🙂

  • Herlig 🙂 Jeg ga ikke akkurat noe spennende , men et stort verktøyskap på hjul. Han har lenge ønsket seg det, men vi har ikke tatt oss råd til det. Så da MÅTTE jeg gi han det til jul.

 3. Så fine gaver 😉 Likte brødristeren.
  Ønsket meg brødrister men fikk ikke det, gitt. Men fikk penger av svigerfar, så da er det ut på shopping i januar. Kanskje man kan finne noe på salg ?!
  Av mannen fikk jeg skiutstyr 😉

  Hva ga du til mannen din da? Leste at den veide masse kilo, så er litt spent 😉

  • Ja, elsker brødristeren. Den er skikkelig fin! 🙂 Penger kommer alltid godt med. Hehe, ikke noe spennende. Var et stort verktøyskap på hjul som han kan ha i garasjen. Han ble ihvertfall superhappy!

 4. Så heldig du er 🙂 Jeg fikk speilreflekskamera 🙂

 5. Å for noen fine gaver,digger brød risteren…Akkurat
  etter min smak:)

  Jeg fikk vampire D som du vet og morgenkåpe.Blir ikke
  de største gavene nå som han er student:)Men super
  fornøyd med det jeg fikk tanken som teller:)

  Klem naboen:)

  • Åh, stemmer. Julegaven din er det jo jeg som benytter nå. Hehe. En morgenkåpe er jo alltid så deilig å få. Elsker å få sånne myke morgenkåper og pysjamaser. Tanken som teller, helt enig!

 6. Wow så flotte gaver 🙂
  Her fikk jeg den grå smallstuff stellevesken (du hadde den hadde du ikke?)
  Den har jeg jo ønsket meg sååå lenge, og jeg elsker den 😀

 7. Den elektriske peisovnen var utrolig flott, så om du hadde villet røpe leverandøren hadde jeg blitt veldig glad…. 🙂

  Jeg fikk speilrefleks kamera og ny iPhone fra min snille mann – alltid litt ekstra stas med gavene fra han 🙂

 8. Jeg fikk Kari Traa ullundertøy.Har ønsket meg det lenge,men siden jeg har vært stor har jeg ikke passet det før nå ))))Så jeg ble kjempeglad da jeg fikk det.Lilla genser og tights med rosemønster…elsker det)))Av meg fikk han bukse og skjorte…Veldig fantasifullt hehe))))
  Må jo si brødristeren var tøff,og fin peis gitt.
  Kristian fikk Kaptein Sabeltann skuta,og Vilde fikk dukkevogn.Foreldrene fikk årskort til dyreparken,og Simon fikk det han og ønsket,,gavekort på sørlandssenteret.Så i år var det lett å kjøpe gaver))))

  Bjørg.

  • Oi! Hvor mange kilo har du gått ned , Bjørg ? Så flink du er.
   Kari Traa ullundertøy er jo kjempe lekkert også.
   Kristian og Vilde var nok veldig fornøyde kan jeg tenke meg.

   Fine gaver dere ga til barna også da 🙂

  • Har gått ned 10 kg,og jeg skal ned 17-18 kg til.)))Prøver å ikke å tenke det store antall kg,men det skal jeg klare.Gir meg ikke))Er sta som esel når det gjelder,og har som mål 5 kg i mnd.

   Bjørg.

 9. Så fine gaver 🙂 Likte veldig godt brødristeren!
  Jeg fikk symaskin, noe jeg har ønsket meg i mange mnd 🙂

 10. Jeg fikk frisørtime:) I tillegg kjøpte vi oss ny tørketrommel før jul, og vi måtte brått ha ny bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge