JUL HOS OSS OGSÅ

God kveld dere ! 

Guri malla, nå begynner jeg endelig å bli i form igjen. Så jeg har ryddet og vasket i to døgn snart. Haha, neida. Men igår kveld ryddet jeg hele walk-in closeten (og den ble btw lekker schmekker), og idag har jeg ryddet i noen skaper, sortert, brettet klær og vasket. Dette er dessverre kun en bivirkning av den ene medisinen jeg går på nå. Det er i en såpass høy dose at jeg blir meget oppgiret, stresset og aktiv. Noe som kan resultere i store søvnproblemer. Men det problemet får jeg ta deretter. Mannen blir helt fortvilet her, for han prøver å få roet meg ned. Haha, og jeg klarer bare ikke roe meg ned. Neida, men jeg må bare være fornuftig og hvile mellom slagene også, selvom ikke det er lett. Uansett, så prøver jeg å bruke bivirkningen til min fordel, og det er nemlig et ryddig hus og sorterte skuffer. Hahaha!

Dere har forresten sett lite av julehuset vårt, i og med at jeg ikke har vært frisk. Så her får dere en bitteliten titt på både juletreet og den ene stuen. IMG_3641

IMG_3640Vi har ikke så veldig mye rødt i hjemmet, som dere sikkert ser. Men det er likevel røde nisser her og der. I tillegg har jeg røde blomster stående på noen bord.

Nå som det er så strøkent her i huset, må jeg ta litt bilder rundt omkring.

Er det noen rom dere spesielt har lyst til å se ? 

15 Comments:

 1. Godt å høre du er på bena igjen selv om jeg blir litt bekymra siden du er hyper 🙂 🙂
  Pyntingen din er jo ikke som noen bombe hehe 🙂 🙂 men fint var det jo selvfølgelig.
  Mi stue er pyntet rødt med nisser og røde duker og lys hehe.
  Du må fortsatt ha god bedring,og for all del….Ta det litt med ro 🙂 🙂
  Bjørg.

  • Hehe, du er jammen snål (snål betyr søt hos oss). Ja, jeg må bare binde meg selv fast i sofaen, enkelt og greit!

   Haha, ja! Nå har du jo blitt kjent med min stil, så masse hvitt er for meg Bærre lekkert! Men det er også veldig koselig med rød jul og mange røde nisser 🙂

 2. Er svært trasig å ikke være i forn i juletider, godt å høre du er bedre nå. Etter å ha lest om ditt walk inn, er jo det et rom det ville vært moro å se 😀

  • Ja, det har vært en stor nedtur å ikke kunne ta del i julefeiringen som jeg hadde sett for meg. Spesielt trasig når man har barn. Så det har blitt til at jeg har blitt liggende dårlig med meget dårlig samvittighet ovenfor de.
   Men men.. Ikke noe man kan gjøre noe med.

   Det er ganske lite, men skal forsøke å få tatt litt bilder 🙂

 3. Så koselig og fint. her gleder jeg meg stort til å få bort alt det røde etter nytt år:)

 4. Den hvite sofaen din, er det en ektorp fra ikea?

 5. Kjenner igjen den med å skulle gjøre alt på en gang når man har vært syk en stund ja. Godt å høre du er på bedringens vei, og stuen din var nydelig 🙂

 6. Så fint♥ Er som ett drømmehjem♥

 7. Så fint♥ Er som ett drømmehjem♥ kjempe fin blogg du har:-)

 8. Den lampen, er den fra Living ? ( taklampen som henger ned)
  er på jakt etter en slik, men ønsker meg enda lenger og med mer dilldall 😉

 9. Elsker walk-in closet, det kunne jeg tenke meg å se 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge