JOGGEBUKSE OG HELLO KITTY SOKKER

Altfor sjelden unner jeg meg selv å gå i joggebukse. Idag var jeg jo på PT time, og følte jeg gjorde en god innsats der, så når jeg kom hjem, så var det rett i dusjen og ta på mine myke, tykke Hello Kitty sokker (hehe) og min deiligste, men også styggeste joggebukse. Jeg tenkte at det egentlig er altfor sjelden jeg går i joggebukse. Jeg føler at jeg må se litt grei eller ordentlig ut hele tiden, og så blir det til at jeg sjelden tar på meg det.
IMG_4816Så idag var det bare å hoppe oppi joggebuksen, med god samvittighet. Så DIGG!

Ellers fant jeg ut at jeg burde kjøpe inn noen litt finere joggebukser. Haha! For de jeg har er IKKE fine, men utrolig deilige. Kjøpte inn noen fine joggebukser fra Victorias Secret for 10 år siden, og de er ganske nuppete og fæle nå. Det burde jo gå an å se fin ut , selv i joggebukse vel ?

Er dere fan av joggings og Hello Kitty sokker dere også ? 

 

2 Comments:

  1. Jeg elsker Hello Kitty sokker og joggebukser! Jeg har 2 store skuffer stappfulle med joggebukser, men nå er det kun gravidklærne jeg får på meg. Jeg prøver å se ordentlig ut når jeg forlater hjemmet, men hjemme er det av med bhen og på med stor genser og joggebukse, håret opp i strikk og på med kosesokker eller tøfler 🙂
    Jeg liker komfort bedre enn å se bra ut :p

  2. Hei! Liker bloggen din, ikke minst fordi du tør å være ærlig og ikke bare dele et glansbilde.. Enig i denne saken at ute kler jeg meg pent, men på hjemmebane er det joggebuksen som er best he he:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge