Jentekveld med Vesla

 God kveld dere!

Endelig er jeg tilbake, uten bildeopplastingsproblemer og nettproblemer. Hjelpes, så mye greier det har vært i det siste. Både bloggen og internettet her hjemme har ikke samarbeidet med meg, men nå er alt i orden igjen. Jeg bare håper det varer.

På fredag hadde jeg og Vesla en koselig jentekveld. Mannen reiste på julebord, og etter at Lillebror var lagt, så så jeg mange muligheter til å ha kvalitetstid sammen med Vesla. Hverdagen er så hektisk om dagen, så jeg syntes det var på høy tid å få en mamma og datter tid sammen igjen. Lillebror har jo blitt verdens største mammadalt om dagen, så jeg føler at mye tid går til han, selvom jeg etter beste evne prøver å «dele meg i to». Samtidig så er jo Lillebror yngre enn Vesla, og trenger meg mer enn det hun gjør på en måte, så han vil jo få mye mer hjelp til ting. Slik er det bare.

Så når Lillebror var lagt, var det bare for meg og Vesla å hive på oss pysjamas, og finne frem kosen.IMG_2724Til kveldsmat lagde vi faktisk speltlompepizza. Sunt, godt og kjempe lett. Vesla fikk lage sin egen enkle og barnevennlige versjon og jeg lagde min egen versjon.IMG_2726Gjett om hun var stolt, som kunne lage sin egen pizza, med akkurat det hun ville ha på selv.IMG_2734Verdens stolteste jente med sine egne speltlompepizzaer.popcornVi koste oss veldig den kvelden, og det var godt å bare kunne fokusere på henne hele tiden. Vi satt å så på The Voice, men Vesla ble ganske trøtt etterhvert. Så da la hun seg helt inntil meg, og ble klødd på ryggen. Jeg er ganske sikker på at hun var i paradis, for hun hadde det veldig godt der og da. Med mamma’n for seg selv, full fokus på henne og bare masse, masse kos. Det er forståelig.

Speltlompepizza var det første gangen hun smakte, og det likte hun kjempe godt. Så det er absolutt et tips til dere mødre, som ønsker å lage noe lettvint og sunt sammen med barna.

Ikveld har vi vært på innskrivning på skolen. Så merkelig! Til høsten begynner vår lille veslejente på skolen, og jeg tror jeg må «bytte navn» på henne her på bloggen. Hun er jo snart ikke Vesla lenger. Hun begynner å bli stor altså. Enda godt jeg har Lillebror, som fortsatt er «babyen» min og avhengig av mamma’n. Men nå skal det også sies at det er godt å se de vokse opp, for all del. Det er en veldig spennende tid vi går inn i, og jeg vet at Vesla er mer enn klar for dette.

Nå er jeg mer enn klar for å legge meg. Hektiske dager, med noe som skjer hver eneste dag. Så her gjelder det å legge seg tidlig, passe på at man er nok uthvilt, og prøve å gjøre det beste ut av det. God natt!

3 Comments:

  1. Hørtes utrolig koselig ut. Viktig å bare ha tid dere jentene også kan jeg tenke meg:)

  2. Så utrolig koselig, og hun er jo bare så nydelig. Like fin som mammaen sin! Jeg gleder meg veldig til mine jenter blir så stor at vi kan ha jentekvelder sammen! 🙂

    Ha en fin kveld videre.
    Klem ! 🙂

  3. Har lurt litt på en ting, så lenge du har skrevet barnas navn på bloggen før, hvorfor skriver du ikke bare barnas navn til vanlig også i blogginnleggene? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge