JEG KAN IKKE NOE FOR DET

Så har jeg vært et døgn borte fra familien. Det ble en tur alene, men jeg har alltids mange å være med heldigvis. Igår var det ledermøter og hyggelig middag, samt at jeg og flere kollegaer hadde pysjamasparty på hotellrommet mitt. Idag har det vært en inspirerende dag, mer enn på lenge lenge. Vi har nemlig hatt inspirasjonsdag, og lyttet til flere dyktige mennesker på scenen. Jeg føler meg så inspirert, og den følelsen er helt ubeskrivelig deilig. 


Så kom jeg hjem, og så den fine familien min sittende på badet. Mannen observerte barna, mens barna plasket, lo og smilte som om ingenting hadde skjedd. De var glade, som de alltid er. Men selvfølgelig også glade for å se mamma igjen. Det hadde trossalt bare gått et døgn, men jeg som mor kjente savnet etter barna, og de hadde vel såvidt merket at jeg var borte. Er det ikke rart hvordan vi som mødre alltid må stresse hjem? Så er det jo slik at når vi kommer inn døren igjen så er det neeesten som at tiden har stått stille, og ingenting har skjedd ? Da tar jeg meg selv i nakkeskinnet og spør meg selv om hvorfor i alle dager jeg alltid må stresse innvendig i kropp og sjel for å komme meg fortest mulig hjem. Det er vel slik vi mødre er bygd kanskje ? 

Samtidig må jeg jo ærlig innrømme at jeg har storkost meg med et lite pusterom i hverdagen. Barna har vært mye hjemme denne uken, mannen har jobbet borte på kveldene og mye har foregått på en gang. Så at mor tar seg et lite pusterom på et døgn for å jobbe har vært veldig givende. At denne jobben er perfekt er det ingen tvil om. Iallefall perfekt for meg. Her får jeg rømme til businessverden når det trengs, og kombinere det med et mammaliv jeg setter så uendelig stor pris på. Er det lov å innrømme at man føler man får det beste av to verdener ? Ja, det er det. For det er akkurat slik jeg føler det, og det kan jeg ikke noe for nemlig. 


Jeg gleder meg til imorgen. Mandag, ny uke, nye muligheter og mye annet spennende som skjer. 

Ha en fin kveld dere. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge