JEG FALLER..

..stadig tilbake til min lidenskap for å uttrykke meg skriftlig.

Dere har sikkert forstått at bloggingen har blitt nedprioritert, samt at jeg har vært veldig vinglete. Jeg har prioritert andre ting, men jeg har stadig kjent på savnet for å blogge, og har dermed bestemt meg for å ha den på vent enn å legge den ned.

Jeg har fått mail fra gamle lesere, og tilbakemeldinger fra folk som har fulgt bloggen min fast over mange år. Dere har mange vært med på min reise gjennom mine siste år, og jeg ønsker å ta dere med videre.

Mye har skjedd på privat basis, men jeg har kommet frem til at jeg skal ta opp noen av mine gamle hobbyer med dere. Jeg er fortsatt meg, men jeg savner de små tingene jeg likte så godt før som for eksempel min lidenskap for mat. Det har vært noe jeg har lagt litt til side for en periode, men som jeg har begynt å ta opp igjen så smått. Mat er livet, og mat bruker vi til det meste. Som trøst, til å feire, til å nyte, i godt lag eller for å utforske. Mat og kosthold er også en viktig del av vår helse, og jeg er ganske bevisst på hva jeg putter i meg til enhver tid for at kroppen min skal levere det optimale i en vanlig hektisk hverdag. Jeg håper dere vil følge min nye spennende reise, for jeg skal nemlig dele litt oppskrifter med dere. Oppskrifter som er gode, som er lette, som er smakfulle med mer. Så følg med. På snapchat idag finner dere en smakebit av hva slags oppskrift dere finner her imorgen. Den har thailandske smaker, er enkel og utrolig god. Gjesten min idag var meget fornøyd med måltidet.

IMG_1350 (1)

Følg meg på snapchat for små snutter, og ikke minst for å se hva slags oppskrift som kommer imorgen. Snapchat er: «divamammano«

God natt, og ja det er godt å være tilbake dere. 

2 Comments:

  1. Gleder meg over at du er tilbake <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge