JEG ER TILBAKE

Hei dere! 

Da kan dere ønske meg velkommen til bloggverdenen igjen. Jeg har tenkt, tenkt og fundert. Jeg har lenge lurt på om jeg skal legge fra meg hele bloggingen for alltid, men etter mye om og men har jeg bestemt meg for å fortsette. Det har vært en periode jeg har lurt på om jeg har «vokst» fra bloggingen, men jeg har funnet ut at jeg har savnet det å skrive, dele og ikke minst få kommentarer fra dere fine lesere.

Som dere vet har jeg mange baller i luften i tillegg, og jeg jobber fokusert med min Foreverkarriere. Dere har jo fått lov til å være med på den reisen med meg. Så dere som har fulgt meg i flere år, vet også hvor mye det her har forandret livene våres, og ikke minst at det betyr så mye for meg som det gjør. Det har blitt en stor del av mitt liv.

Likevel husk at jeg fortsatt er Eva, jeg er fortsatt «Divamamma» ( navnet jeg en gang laget for tull, men som har forfulgt meg siden), med de samme interessene som før. Interiør er fortsatt en stor del av meg, og det å få pusle i hjemmet er avslappende for en rastløs sjel som meg. Litt har blitt forandret, og det er stadig nye idèer og forandringer som dukker opp i hodet mitt. Jeg håper dere vil være med på disse forandringene ? Kanskje dere kan ta det med dere som inspirasjon ? Interiør er jo GØY!

Så har jeg jo også vært en typisk mammablogger, hvor jeg har blogget mye om barna. Der er jeg ikke lenger. Det har jeg «vokst» fra, og det synes jeg også barna har. Etter flere år som ganske aktiv på sosiale medier, synes jeg at barna ikke skal bli tvunget til å være og bli vist for mye på blogg eller i nettverdenen. Men ja, jeg deler litt, men jeg har aldri delt privat/personlig om de, når de er syke og videre. Det blir selvfølgelig litt mammablogging også, men mindre enn før. Alt med måte.  Er dere med på den ?

Håper dere vil følge meg videre på denne bloggen, og så håper jeg dere har det bra. Jeg har savnet deres søte, koselige kommentarer. You light up my day!

Portrait

Det vil forøvrig bli en liten ryddesjau, og noen endringer her på bloggen fremover, så gi meg gjerne litt tid og tålmodighet.

Gleder meg til alt faller på plass!

4 Comments:

 1. Godt du er tilbake Evamor ☺
  Synes du Gjør ett klokt valg å ikke skrive så mye om de søte små, men litt får vi vel høre ☺☺
  Ønsker deg alt godt og følger deg videre.
  Skal begynne på c9 til mandag og lurer på åssen det går. Gruer meg ??mmen sånn går det når somerkiloene la seg på ???
  Klem Bjørg.

  • Så koselig du synes det, Bjørg 😀 Glad du følger meg videre. Du er jo en av de spesielle bloggleserne jeg har 😀 Glemmer ikke deg, Bjørg. Hahah!! Fortell meg hvoran det går da 🙂

 2. Koselig å ha deg tilbake!
  Du ser skikkelig godt ut, veldig tydelig at du trives med det du gjør ? Spent på å følge deg videre!

  • Tusen takk for det! Ja, jeg har det veldig bra, og føler meg veldig bra 😀 Gleder meg til å få tatt opp bloggingen ordentlig igjen. Enda gøyere, når jeg ser kjente navn som kommenterer 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge